Annonce
Ugeavisen Struer

Positivt samarbejde med byens butikker

Shiyar, Najib og Jakob er taget i Huset Arthur for at få afprøvet deres skydekonkurrence af Jivizhan, der er tidligere EUX elev fra Struer Statsgymnasium. Privatfoto
EUD/EUX-eleverne er i fuld gang med at forberede Black Friday-aktiviteter
Annonce

STRUER: EUD/EUX eleverne på Struer Statsgymnasium er i fuld gang med at forberede sig til Black Friday.

I samarbejde med ni af byens butikker - Top Fashion, Matas, Jasmin, Huset Arthur, Herreværk, Bog & Idé, Kop & Kande, Sport 24 og SuperBrugsen - har eleverne planlagt en konkurrence eller en happening, som de vil stå for til Black Friday på fredag.

- Projektet er en del af deres uddannelse, hvor de skal være innovative i forhold til at få kunder til at komme i de fysiske butikker, der er i hård konkurrence med nethandel. Eleverne skriver eksamensopgave om emnet, og i den skal de også komme med et forslag til en spændende kundeaften, fortæller Anna Marie Steen Rasmussen fra Struer Statsgymnasium.

I forhold til deres uddannelse er det vigtigt med det positive samarbejde, der er med byens erhvervsliv - både når det drejer sig om praktik, modeshow og butiksmesse, som er detailelevernes afgangsprojekt.

- Det gør uddannelsen virkelighedsnær for eleverne at få lov til at være i butikkerne denne aften, hvor de ser frem til at give kunderne en god oplevelse, siger Anna Marie Steen Rasmussen.

Emilie, Josefine og Lea i fuld gang med planlægning til aktiviteterne ved Bog og Idé. Privatfoto
Elever ved at lægge sidste hånd på konkurrencen til Top Fashion. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce