Annonce
Restaurant Ved Fjordens kok, Kenneth Lagoni, har kastet sig ud i det asiatiske køkken for at komme af med ande-resterne. Foto: Restaurant Ved Fjorden
Ugeavisen Struer

Risalamanden kan blive til kage: Sådan får du bugt med juleresterne

Julen er fyldt med traditioner, men desværre også en tradition for rigeligt madspild. Få to kokkes bud på, hvad du kan bruge resterne af julemaden til.
Annonce
  • Restaurant Ved Fjordens kok, Kenneth Lagoni, har kastet sig ud i det asiatiske køkken for at komme af med ande-resterne. Foto: Restaurant Ved Fjorden
  • Gittes_Mad-03
    Gitte Laursen foreslår burgere/sliders eller biksemad til flæskestegs-resterne. Arkivfoto: Morten Stricker.
  • Fordelen ved sliders er, at de er mindre, så man bliver knap så mæt som med større burgere. Foto: Gitte Laursen
Ugeavisen Struer

Tredje gang skal være lykkens gang: Jagter revanche efter dårlig start

Annonce
Ugeavisen Struer

Kørte dobbelt så hurtigt, som han måtte. Det er vanvidskørsel og så røg bilen - manden er ikke enig

Annonce
Ugeavisen Struer

Alle billetterne er solgt - men du har stadigvæk en chance for at komme med til festen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Klassiker klar til ny udgave

Ugeavisen Struer

Krise i ellers så velfungerende lokal boldklub: - Nu er det klubbens fremtid, der er på spil

Ugeavisen Struer

Seks klip på under en time: Bilister i Hjerm var ligeglade med fuldt stop

Ugeavisen Struer

Bubber & Co blev fanget i mudderet: Cirkus Arena måtte (igen) aflyse forestilling i Struer

Ugeavisen Struer

Brandvæsenet sendte hele kavaleriet: Ukrudtsbrænder satte fut i udhus

Ugeavisen Struer

Musiklegende blev hyldet og gav check på 50.000 kroner videre til lokal sanger og sangskriver

Ugeavisen Struer

Publikum har talt: Bob var den bedste

Annonce