Annonce
Ugeavisen Struer

Bremdal-byggeri har fået ny gruppe af købere på banen

Otte nye og mindre huse rejses i disse måneder på Strandjerggårdvej i Bremdal - interessen er stor fra en  type kunder, der ikke tidligere er bygget så målrettet for i kommunen
Annonce

Struer: Det er ikke alle boligkøbere, der drømmer om et familiehus i størrelsen 170 til 190 kvadratmeter.

Et noget mindre nybyggeri kan også sagtens gøre det. Det vidner interessen for otte nye huse på hver 117 kvadratmeter, der i øjeblikket bygges på de sidste ledige grunde i Strandbjerggårdparken i Bremdal om.

Det første hus skal efter planen stå færdig til november. I skrivende stund er halvdelen af husene solgt, ét er reserveret, og der er god interesse for de tre sidste huse.

Annonce

Formodning holdt stik

Gorm Lind, direktør og medejer af Børge Lind & Sønner A/S, der står bag projektet og bygger husene, er tilfreds medm at byggeriet, der begyndte 2. juni, dels har været tilsmilet af godt vejr og dels af stor interesse.

- Vi bygger mange huse i Holstebro, og det var erfaringerne fra salget af huse i denne størrelse, der fik os til at henvende os til Struer Kommune med planen for de otte huse i Bremdal. Målet var at bygge for en gruppe kunder, der ikke går efter det store familiehus. Det kan være seniorer, hvor børnene er flyttet hjemmefra, singler, der måske i perioder eller mere permanent er alene med et eller to børn, eller det unge par, der vil have et godt starterhus, hvor der er plads til at få både barn nummer et og nummer to, siger Gorm Lind.

Han har med projetet fået bekræftet formodningen om, at markedet for lidt mindre nybyggede huse også har kunder i Struer.

Annonce

Realistisk pris

Husene sælges af Jesper Gammelmark, indehaver af Nybolig Struer. Han tilskriver interessen kombinationen af match på pris og kvalitet, beliggenhed, og at husene har fået den nye kundegruppe på banen i Struer.


Husene i Bremdal er i underkanten af 120 kvadratmeter. Det er åbenlyst en størrelse, der passer en del boligkøbere, par som enlige. Det afspejler sig da også i interessen for de nybyggede huse.

Jesper Gammelmark,indehaver Nybolig Struer og Ulfborg


- Husene i Bremdal er i underkanten af 120 kvadratmeter. Det er åbenlyst en størrelse, der passer en del boligkøbere, par som enlige. Det afspejler sig da også i interessen for de nybyggede huse, siger Jesper Gammelmark.

Han mener at prissætningen (cirka 1,8 millioner kroner per hus, red.) er et udtryk for realisme hos bygherren.

- Man kunne sikkert være startet med en noget højere pris. I stedet har man efter min mening været realistiske. Det har også betydet, at en stor del af husene er solgt, inden det første hus er klar til indflytning, siger Jesper Gammelmark.

Annonce

Mere variation

Før byggeriet kunne gå i gang gav Struer Kommune med en dispensation til lokalplanen i området lov til, at husene blev mindre end det, der ellers er anført som krav i lokalplanen.

I øjeblikket er også et forslag om at dispensere fra lokalplanens strikse regler for materialevalg til tagbeklædning i høring.

Ønsket fra Børge Lind & Sønner er at bruge betontagsten på de otte huse.


Vores oplevelse af samarbejdet med kommunen har været positivt. Man vil gøre noget for at variere boligmarkedet i kommunen. Der passer husene i Bremdal ind i ligningen.

Grom Lind, direktør og medejer, Børge Lind & Sønner A/S


Forvaltningen mener, at det giver god mening med en dispensation til de otte huse. Fordi de har en anderledes karakter end det resterende byggeri.

En dispensation vil også være i forlængelse af byrådets målsætning om at kommunens boligområder skal have et mere varieret udbud af boliger.

- Vores oplevelse af samarbejdet med kommunen har været positivt. Man vil gøre noget for at variere boligmarkedet i kommunen. Der passer husene i Bremdal ind i ligningen, siger Gorm Lind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce