Annonce
Ugeavisen Struer

Struer i top:  Prisstigninger på lokale huse næsthøjest i hele landet

Kvadratmeterprisen for solgte huse i Struer Kommune er det seneste år steget med 22 procent. Arkivfoto: Palle Peter Skov
End ikke udbruddet af corona har kunnet stoppe udviklingen i huspriserne det seneste år - lokalt er kvadratmeterprisen steget med 22 procent
Annonce
Struer: Udviklingen er ikke til at tage fejl af: Prisen på huse stiger. Lokalt endda med en takt, der på kun et år har fået prisen per kvadratmeter solgt hus i Struer Kommune til at stige med 22 procent fra maj 2019 til maj 2020.
I maj 2019 kostede en kvadratmeter hus i Struer i snit 6996 kroner - i maj i år var prisen steget til 8530 kroner.
Det afslører den seneste statistik fra portalen Boligsiden.dk, der har sammenlignet boligpriserne, og kortlagt udviklingen det seneste år.
Annonce

Høj aktivitet

- Der har været en positiv prisudvikling på huse, også mens corona har været her. Det er en prisudvikling, der blandt andet er båret frem af den høje handelsaktivitet, som vi har set i de seneste uger. Det viser, at det foreløbig ikke er gået så galt med priserne, som vi kunne have frygtet kort efter nedlukningen af Danmark, siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, i en pressemeddelelse.
Stigningen i Struer Kommune er den næsthøjeste i Danmark og er kun overgået af udviklingen i Frederikshavn, hvor kvadratmeterprisen på huse er røget i vejret med hele 33 procent på et år.
På landsplan er huspriserne generelt steget med 1,2 procent det seneste år, og flere end halvdelen af landets kommuner oplever stigende huspriser trods coronakrise.
Også priserne på ejerlejligheder og sommerhuse stiger. Sommerhuse er steget med tre procent i pris.
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce