Annonce
Ugeavisen Struer

SuperBrugsen rokerer rundt

I denne uge sker der nogle omrokeringer i forområdet i SuperBrugsen i Struer. Arkivfoto
Større café, ny salatbar og flytning af postekspeditionen er nogle af ændringerne i denne uge i SuperBrugsen i Struer
Annonce

STRUER: I denne uge sker der nogle fysiske ændringer i SuperBrugsen i Struer.

- Vi har kigget nærmere på de seneste kundeundersøgelser, og ud fra nogle af de ting, som kunderne har påpeget, har vi besluttet at foretage nogle mindre ændringer i butikken, forklarer uddeler Kenneth Præstekjær.

Et af ønskerne fra kunderne var et større caféområde, og det fører nu til nogle ændringer i forområdet i forretningen.

- For at gøre plads til en større café flytter vi postekspeditionen ud på vores lager. Samtidig flytter vi kioskens salg af tobak samt tips og lotto over til vores kasser. Det giver både plads til et større caféområde og til en helt ny salatbar med en række attraktive take-away-produkter, forklarer Kenneth Præstekjær.

Postekspeditionen har i perioder også give noget kø ved den nuværende placering, og det bliver lettere, når den flyttes til lagerområdet.

- Vi forlænger så også disken til vores bager-afdeling i samme ombæring, oplyser uddeleren.

Det er også besluttet, at den ordinære kasse-linie fremover har åbent helt frem til lukketid, så man ikke længere skal i bagerafdelingen for at betale for varerne. Til gengæld lukker bagerafdelingen så lidt tidligere, men med mulighed for at tilkalde personale i hele åbningstiden, ligesom der altid vil være brød i disken.

- Vi ændrer også lidt på konceptet for de prisfejl, der fra tid til anden opstår i dagligdagen. Indtil nu har det fungeret på den måde, at såfremt man på sin bon kan se, at der er betalt en forkert pris for varerne, så skulle man henvende sig i kiosken for at få tilbagebetalt merprisen. Det har givet ventetid nogle gange, så vi ændrer konceptet til, at man fremover blot henvender sig til den ekspedient ved kassen, der har stået for scanningen af varerne. Her får man så - uden ventetid - udbetalt prisdifferencen, forklarer Kenneth Præstekjær.

Han understreger, at alle funktioner naturligvis er i gang under omrokeringen i denne uge, og at alt er overstået fredag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce