Annonce
Ugeavisen Struer

Tidligere B&O-profil står bag ny bog

Peter Pasgaard er forfatter til bogen, "Den Glade Fabrik - historien om Bang & Olufsen Telecom fortalt indefra". Pressebillede

Struer: Efter opfordringer fra tidligere kolleger og medarbejdere besluttede Peter Pasgaard, der er tidligere administrerende direktør for Bang & Olufsen Telecom A/S, sig for at gå i gang med at skrive en bog.

Omkring et år senere er bogen, der har titlen, "Den Glade Fabrik - historien om Bang & Olufsen Telecom fortalt indefra", nu udgivet.

Udgivelsen sker dermed godt 34 år efter, at B&O i samarbejde med Jydsk Telefon sendte den første Beocom-telefon på markedet.

Der er blevet solgt mere end 700.000 eksemplarer af Beocom 6000-modellen. Den blev produceret fra 1998 til 2014. Pressebillede

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bogen beretter om, hvordan det lykkedes at udvikle og ekspandere et nyt forretningsområde inden for telekommunikation på B&O, hvor man gik fra nul kroner i omsætning i 1985 til at have et salg på over 300 millioner kroner i 2000.

Dengang stod forretningsområdet for over ti procent af den samlede omsætning og også ti procent af den samlede indtjening.

Derudover handler bogen blandt andet også om vestjysk loyalitet og stædighed - men også om en jantelov, der lurede, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce