Annonce
Ugeavisen Struer

Tysk klassiker til Struer

Skous Brasserie & Bar åbner igen efter coronalukning - med en pølseklassiker på menuen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Struer: En små tre måneder lang coronalukning er onsdag slut for Skous Brasserie & Bar på Grand Hotel i Struer. Og gæsterne kan godt begynde at pudse deres skoletysk af og remse glosen "Curry mit Pommes, Bitte".
Genåbningen fejres nemlig med et ændret menukort og en klassiker, som de fleste danskere nok uløseligt forbinder med indkøbsture eller proviantering på en motorvejstankstation nede på den anden side af grænsen. En ret, der i sit hjemland er blevet fejret som en egenartet tysk farve på den kulinariske verdenspalet: karrypølse med pommes frites.
- Det er en slags erstatning, når nu vi endnu ikke frit kan bevæge os over grænsen, siger Casper Frederiksen, kok og medindehaver af Grand Hotel.
Annonce

Sparer turen sydpå

Du kan foreløbig få stillet din skindovertrukne sult i karrypølse og pommes frites torsdag, fredag og lørdag.
Foreløbig kan du møde pølseklassikeren på menukortet sommeren over. I Struer-udgaven er der tale om en smagsoplevelse med en kvalitetspølse, fritter, karrysauce og maionaisse.
- Vi ser retten som et nyt tilbud ud over det mere almindelige valg med en burger. En mulighed for at krydre en forhåbentlig dejlig og varm sommerdag med en klassiker. Så sparer man også den lange tur ned til grænsen, siger Casper Frederiksen, der glæder sig til at tage hul på en sommersæson med forhåbentlig mange (og sultne) indenlandske turister i byens gader.
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce