Annonce
Ugeavisen Struer

Udtagelse til kredshold og udebanesejr

Struer-drengene har gjort det godt i denen sæson. PR-billede
Annonce

STRUER: Mathias Gregersen, der står i front på billedet af 2. Division drengene fra Struer Håndbold, er blevet udtaget til det endelige kredshold.

25 drenge fra årgang 2004 var fredag aften til kredssamling i Struer Energi Park. Det var en samling, der markerede afslutningen på to års kredstræning. I alt har 55 spillere været igennem kredssamlingerne.

Struer Håndbold har haft seks drenge med til kredstræningerne, hvor der løbende er blevet sorteret spillere fra. Tre Struer-spillere havde kvalificeret sig til sidste træning – målvogter Emil Madsen (trøje nr. 1), Oliver Søgård (trøje nr. 25) og altså Mathias Gregersen (trøje nr. 24). Efter den sidste træning blev holdet til årets kredsstævne udtaget. Mathias Gregersen er udtaget som bagspiller og skal derfor deltage i næste weekends stævne i Hobro, hvor der er deltagelse af 8 kredse fra Jylland.

På pigesiden har Struer Håndbold haft Elina Nyholm Sørensen med til den afsluttende kredssamling. Hvorvidt hun skal deltage i kredsstævnet, er endnu ikke afgjort.

Mathias Gregersen og de øvrige drenge fra Struer Håndbold kunne søndag fejre udtagelsen med at besejre Kjellerup HK på udebane med 17-14. Ikke en kamp, der vil gå over i historien som den bedste fra de lokale spillere, men trods bagud med 5-7 ved pausen lykkedes det Struer Håndbold at tilkæmpe sig sejren, og er dermed ubesejret i de seneste 112 dage i turneringskampe, pokal- og cupkampe.

På torsdag skal holdet spille hjemmekamp mod Hvide Sande KFUM. Kampen kan med rette betegnes som topkamp, da både Struer Håndbold og Hvide Sande KFUM har maksimumpoints efter 2 runder. Kampen spilles i Struer Energi Park klokken 19.30.

Der spilles fire kampe i Struer Energi Park på torsdag. Før drengene spiller U15 piger, 2. Division mod Skive FH og efter drengene spiller serie 1 damer mod Højmark GF. Samtidig med drengene spiller U19 piger, 2. Division mod Håndbold Øst.

Tirsdag er der også kampe i hallen. Her spiller U13 piger 1 og U19 piger 2. Division mod Hvide Sande og serie 1 herrer mod Mejrup-Hvam. Kampene starter 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce