Annonce
Ugeavisen Struer

Ungdomsskolen har nu fundet sin nye leder - og det er en, der kender huset særdeles godt

Her er han så - den nye leder af Struer Ungdomsskole - Thomas Poulsen. Arkivfoto: Ole Mortensen
Viceungdomsskoleinspektør Thomas Poulsen rykker et trin op på Struer Ungdomsskole, når november bliver til december
Annonce

Struer: De har efterhånden ventet en del tid på svar og måske mest af alt en afklaring. Nu er den her så - navnet på den nye leder af ungdomsskolen i Struer kan afsløres.

Og det er et velkendt et af slagsen - Thomas Poulsen, der normalt er viceungdomsskoleinspektør, bliver ny leder af Struer Ungdomsskole.


Thomas har sammen med de øvrige medarbejdere sikret ungdomskolens drift i sin konstitueringsperiode (som leder, red.), men det er godt, at det nu finder sit leje.

Jeannette Enevoldsen, centerchef i Struer Kommune


Det fortæller Jeannette Enevoldsen, der er centerchef for skoler og dagtilbud i Struer Kommune.

- Et enigt ansættelsesudvalg synes, at Thomas har lige den profil, vi efterspurgte til ungdomsskolen, begynder centerchefen:

- På den ene side har han allerede blik for, hvad skolen gør, fordi han har været der i fem år, og på den anden kan han helt sikkert også tilføre det nye, som vi efterspørger.

Blandt andet i forbindelse med Struer Kommunes helhedsplan vil der i fremtiden være nye skoletilbud under ungdomsskolen.

Annonce

Glad og spændt

En af de første opgaver for den nye leder bliver derfor ifølge Jeannette Enevoldsen at få fundet frem til og ansat den helt rigtige og nye viceleder til at hjælpe med den opgave.

- Her er en tilpas balance i at bevare og tilføre noget nyt, og så brænder Thomas jo for de unge og ungdomsskoleområdet, ligesom Alice (den tidligere leder, red.) gjorde, siger centerchefen.

Det er en rigtig vigtig brik, som nu er kommet på plads, lyder det fra Jeannette Enevoldsen:

- Thomas har sammen med de øvrige medarbejdere sikret ungdomskolens drift i sin konstitueringsperiode (som leder, red.), men det er godt, at det nu finder sit leje.

34-årige Thomas Poulsen selv er bare glad, da avisen fanger ham fredag først på formiddagen.

- Der skal ske mange ting med ungdomsskolen i den kommende tid, så jeg er også spændt, men jeg har været konstitueret i syv måneder, så jeg ved lidt om, hvad jeg går ind til, siger han.

Omvendt kan han heller ikke se sig helt fri for også at være lidt ærgerlig over baggrunden for, at stillingen blev ledig, da den tidligere leder måtte stoppe på grund af sygdom.

Thomas Poulsen begynder officielt i sit nye job som leder af ungdomsskolen 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce