Annonce
Ugeavisen Struer

- Vi har alle en historie

Dina Thorslund fortæller tirsdag den 5. november om sit liv i et foredrag på Aktivitetscenter Struer. Arkivfoto: Morten Stricker
Akktivitetscenter Struer starter ny foredragsrække under overskriften "Vi har alle en historie", og bokseren Dina Thorslund er første foredragsholder
Annonce

FOREDRAG: Succes’er skal man næsten altid gentage, og Aktivitetscenter Struer kan derfor igen i efterårs- og vintersæsonen åbne op for en ny foredragsrække med temaet "Vi har alle en historie" eller en fortælling, der er spændende og interessant og som foredragsholderne gerne vil dele med andre. Det er en foredragsrække på i alt otte spændende foredrag.

Det er primært folk fra lokalområdet, der er inviteret til at holde et foredrag af en god times varighed. Undervejs vil der blive serveret kaffe og kage.

Foredragene kommer til at foregå i salen på Aktivitetscenter Struer på tirsdage i ulige uger med start tirsdag den 5. november kl. 14.00, hvor første foredragsholder bliver verdensmesteren i superbantamvægt i boksning, Dina Thorslund, der vil fortælle om sin forrygende bokser-karriere, jobbet som fysioterapeut samt at være mor på fuld tid.

Den 26-årige Struerbo har vundet 14 kampe ud af 14 mulige i sin professionelle boksekarriere. Seks af kampene er blevet vundet på knockout. Senest – den 22. juni i år - forsvarede hun sin titel som verdensmester i Forum i Horsens mod australske April Adams, hvor Dina vandt overbevisende på point, og dermed vandt hun sin 14. sejr, efter hun indledte sin professionelle karriere som bokser tilbage i 2015.

Foruden den flotte titel som regerende verdensmester i WBO (World Boxing Organization) med den hårde og tidskrævende træning, der ligger bag, blev hun i januar i år uddannet som fysioterapeut fra VIA i Holstebro og har her job på deltid.

Og ikke nok med det! Dina er også mor til sønnen Adrian på 5 år på fuld tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce