Annonce
Ugeavisen Struer

Vokalensemblet fra DR vender tilbage

Ud over en koncert sammen med de lokale kor i Struer Kirke, vil der også være mulighed for at møde sangerne fra DRs vokalensemble ude i byen. For eksempel som det var tilfældet her i Kvickly under deres første besøg i byen i 2017. Arkivfoto: Morten Stricker

De lokale kor i Struer og omegn får til maj en ny mulighed for at optræde sammen med de topprofesionelle sangere fra DRs vokalensemble i Struer Kirke, og så vender vokalensemblet også tilbage til Struer til august for at give koncert under den årlige sansefestival i byen.

Annonce

Struer: Samarbejdet mellem Struer Kommune og Danmarks Radios kor og orkestre, som blev indledt med et besøg af både symfoniorkester, bigband og vokalensemblet i 2017, udviklede sig til så stor en succes, at DR VokalEnsemble nu vender tilbage til Struer hele to gange i løbet af 2019. - VokalEnsemblet tog simpelthen byen med storm, og da ensemblet samtidig var glade for at være her, så var det ikke svært at sige ja tak til et nyt samarbejde, fortæller turist- og eventchefen i Struer Kommune, Kim Høfler. I lighed med 2017 vil et af højdepunkterne også i år blive en koncert i Struer Kirke, hvor DR VokalEnsemble med Philip Faber i spidsen vil optræde sammen med en række lokale kor.

- Under en koncerten i 2017 var der fyldt helt op med tilhørere i Struer Kirke, og vi måtte lukke for billetsalget, fortæller Kim Høfler.

I år bliver Ensemble Midtvest så også engageret i samarbejdet.

Der ud over har sangerne fra VokalEnsemblet også planer om at lave pop-up koncerter rundt om i bybilledet, som de gjorde det under købstadsjubilæt i 2017, ligesom der arbejdes på en koncert for børn.

Alt dette finder sted, når vokalensemblet kommer til Struer for første gang i år i uge 21, 22.-24. maj.

Men dette er ikke det eneste besøg af de top-professionelle sangere i VokalEnsemblet fra DR.

Under en sommerturne til fire udvalgte byer i uge 33, vil de også vende tilbage til Struer og blandt andet give koncert i Lydens Have under den årlige sansefestival i byen, lørdag den 17. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce