Annoncørbetalt indhold

Gaveidéer 2023

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af tambohus.dk.

Vi er kommet ind i et nyt år! Og festerne, fødselsdage samt andre begivenheder for 2023 nærmer sig. Vi har derfor besluttet, at komme med en række gaveidéer til dig, så du kan få lidt inspiration til hvad du kan give i gave.

Kroophold i Vestjylland

Forkæl din nærmeste med et gavekort til et skønt kropophold med en lækker morgenmadsbuffet og 2-retters middag om aftenen. Den travle hverdag samt de daglige rutiner og gøremål kan sætte spor på både krop og sjæl. Alle har derfor brug for fornyet energi, hvilket man kan få efter et kroophold i det naturskønne Vestjylland lige ved Limfjorden.

Spa og wellness ophold

Inviter din kæreste med på et romantisk spa- og wellnessophold sammen med dig. Giv din partner et gavekort, hvor I først nyder et par timer i wellnessafdelingen. Efter et par timer i de varme bassiner og saunaer kan I nyde en udsøgt middag sammen. Et wellnessophold er en klassiker, som alle elsker at få.

Køb et smykke

Mange kvinder elsker at få et smykke i gave, og især hvis det er fra deres partner. En god gaveidé kunne derfor være et smykke, som både kan være en ring, et armbånd, øreringe eller en halskæde. Gå ned i den lokale smykkeforretning, og køb det smykke, som du synes kunne klæde din partner.

Faldskærmsudspring

Trænger du og din partner til en vild oplevelse sammen? Hvis svaret er ja, vil faldskærmsspring være den perfekte julegave. Når man skal springe i faldskærm, er der garanteret et adrenalinsus og en spænding, som I sent vil glemme. Få en fed oplevelse sammen, hvor I svæver imod jorden, imens I nyder den flotte udsigt over Danmark.

Minicruise til Oslo

Inviter din mand, kone eller kæreste med på et romantisk minicruise til Oslo. Turen byder på to overnatninger, hvor I kan nyde godt af gode restauranter, spaafdelingen samt andre gode oplevelser og selvfølgelig kan I også nyde godt af hinandens selskab.

Storbyferie

Forkæl din partner med en tre dages storbyferie i Europa. Hvis du er i tvivl om hvilken by det skal være, så lav et sødt kort, hvor du skriver, at personen må vælge en valgfri storby i Europa, som I to skal på i tre dage.

Vi håber du er blevet inspireret og klogere på, hvad du kan give i gave. Husk, at oplevelser altid er en rigtig god gave, da man får en oplevelse sammen, som man kan huske og tænke tilbage på i mange år.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.