Annoncørbetalt indhold

Hotel Ærø er for både turister og lokale

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hotel Ærø i Svendborg er et oplagt sted at besøge, hvis man gerne vil se og opleve Svendborg samt den øvrige del af Sydfyn. Men Hotel Ærø er ikke kun et besøg værd for gæster som kommer udenbys fra, men i høj grad også for lokale, som selv bor i Svendborg eller omegn. Når du er på hotelophold, fx et weekendophold, i samme by, som du bor, får du mulighed for at opleve byen på en helt anden måde, end du er vant til, og samtidig mulighed for at slappe af i vante omgivelser.

Romantisk weekendophold i Svendborg

Hvornår har du sidst inviteret din kæreste eller ægtefælle på et romantisk weekendophold? Med et forlænget weekendophold på Hotel Ærø, også kendt som Hotel Svendborg, får du rig mulighed for at slappe af med den du holder af, i rolige og vante omgivelser.

Der er masser af spændende oplevelser I kan få sammen. I kan fx tage en tur med ærøfærgen og besøge smukke Ærø og Skarø, eller sejle videre mod Tåsinge og Langeland og opleve de mange hyggelige byer. Det sydfynske øhav er fyldt med smukke og spændende øer.

Hvis I tager på weekendophold om sommeren, har I også mulighed for at komme på rundfart i Svendborgsund med det gamle veteranskib, M/S Helge, som har været i færgedrift siden 1924.

Aktiv ferie i Svendborg

Hvis I er til aktiv ferie er der i Svendborg også rig mulighed for at udfolde sig fysisk – både til fods og på cykel. Tag fx et smut forbi det smukke Valdemar Slot på Tåsinge, eller besøg det flotte naturmuseum Naturama, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på naturen.

Er I til en udfordring kan I også prøve kræfter med det 200 km lange stisystem, Øhavsstien, som tager jer forbi nogle af de mest smukke steder – ikke bare i Svendborg og på Fyn, men i hele Danmark.

Selvom I måske selv kommer fra Svendborg, er der altid nye steder, man ikke har set, eller steder man ikke har besøgt i mange år, og som er et genbesøg værd.

Mange oplevelser i Svendborg

Der er et utal af oplevelser i og omkring Svendborg, både for lokale, og for dig som kommer udenbys fra. I Svendborg er du fx tæt på Egeskov Slot, som er en oplevelse i sig selv, og som ligger i utrolig smukke omgivelser. Er du til oplevelser med lidt mere action, kan du også besøge Gorilla Park, som er en klarepark omgivet af smuk natur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit