Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du det rette kontorlokale

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du besluttet dig for, at flytte ind i dit første kontorlokale, eller er du på udkig efter et nyt? Så læs endelig videre. I det følgende vil vi nemlig komme med nogle gode råd til, hvordan du finder det helt rette kontorlokale til dig og din virksomhed.

Eget kontorlokale eller kontorfællesskab?

Det første du bør overveje, når du skal finde dit nye kontorlokale er, om det skal være dit eget eller om du skal leje dig ind i et kontorfællesskab. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Fordelen ved et kontorfællesskab er, at du ”bor” sammen med en masse andre virksomheder, iværksættere og selvstændige. Her er der gode muligheder for sparring eller måske samarbejde. Der er også et væsentligt sociale aspekt i at sidde sammen med andre mennesker. For nogen kan det nemlig hurtigt blive lidt kedeligt og ensomt at sidde alene på kontoret hver dag.

Fordelen ved at have dit eget kontorlokale er, at du selv er fuldstændig herre over det. Du bestemmer, hvad der skal ske, hvem der kommer og hvordan der skal se ud. Det kan være en stor fordel for dig, som vægter fred og ro og privatliv højt. Det kan også være en fordel, hvis du har mange kundemøder eller snakker meget i telefon i løbet af dagen.

Hvor i landet skal kontoret ligge?

Beliggenheden af kontoret er naturligvis også vigtig. Her bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig. Er det eksempelvis vigtigt for dig, at kontorlokalet ligger tæt på din bopæl eller er der andre ting, der er vigtigere? For nogle virksomheder er det fx vigtigt at være tæt på den by, hvor man har flest kunder eller hvor ens samarbejdspartnere holder til.

Hvis du gerne vil være centralt placeret i landet, kan du overveje at se på kontorlokaler i Odense. Med et kontor i Odense er du nemlig placeret mellem Sjælland og Jylland med gode togforbindelser og motorvej. Samtidig er Odense i sig selv en af Danmarks største byer, hvor kundegrundlaget er stort.

Hvilke faciliteter, skal kontorlokalet have?

Endelig bør du overveje, hvilke faciliteter der er vigtige for dig, at kontorlokalet har. Skal der fx være adgang til eget toilet med bad? Wi-fi? Køkken? Og skal det være møbleret? For nogle virksomheder er det også vigtigt, at kontorlokalet har faciliteter som reception, gratis rengøring og gratis brug af IT-udstyr. Det er alt sammen noget du bør overveje grundigt, inden du vælger dit næste kontorlokale.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit