Annoncørbetalt indhold

Skab værdi til din virksomhed med hjemmesideudvikling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om din virksomhed er lille eller stor, har hjemmesideudvikling potentialet til at forbedre din forretning betydeligt. I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved hjemmesideudvikling, og hvad man særligt skal være opmærksom på.

Hvad er fordelene ved hjemmesideudvikling?

Hjemmesideudvikling har mange fordele. Først og fremmest giver det virksomheder mulighed for at nå et større publikum og øge deres online tilstedeværelse. En god hjemmeside viser også kunden, at virksomheden er troværdig og professionel. Det øger samtidig online branding og tillid hos kunderne. Derudover gør et mere professionelt webdesign det nemmere for kunderne at købe produkter og services, samtidig med at det øger sikkerheden i forbindelse med køb. Endelig hjælper det til generelt at skabe et godt indtryk hos kunderne, da en godt designet hjemmeside er nem at navigere rundt på. En opdatering til en mere professionel hjemmeside vil altså være en god investering, da det optimerer din virksomhed på flere parametre.

Særligt fokus på brugervenlighed

Grundet en massiv udvikling på det digitale marked i de senere år er de besøgende på diverse hjemmesider og webshops begyndt at have højere krav og forventninger end nogensinde før. De besøgende forventer en hjemmeside, der åbner hurtigt og uden problemer, at den er nem at navigere rundt på, og at den tilpasser sig den enhed, der benyttes. Dette er blot nogle af de ting, der kan få en besøgende til at forlade din hjemmeside, hvis de ikke er i orden. Derfor er det essentielt, at din hjemmeside er bygget op med brugervenlighed i fokus både teknisk og grafisk, da det skal være med til at holde på de besøgende.


For at sikre, at din hjemmeside lever op til de høje krav og forventninger, som besøgende har, er det vigtigt at sørge for, at hjemmesiden fungerer optimalt på både desktop og mobile enheder. Dette betyder, at hjemmesiden skal være responsiv og automatisk tilpasse sig skærmstørrelsen på den enhed, der benyttes. Desuden er det vigtigt at sørge for, at hjemmesiden er hurtig og stabil, så besøgende ikke bliver frustrerede over langsomme load-tider eller nedbrud. Endelig bør hjemmesiden have en intuitiv navigation, så besøgende nemt kan finde det, de leder efter, og ikke bliver forvirrede eller mistænkelige over, hvor de skal gå hen. Alt i alt er det vigtigt at have brugervenlighed i fokus, når man designer og udvikler en hjemmeside, da det er med til at holde på besøgende og øge chancerne for, at de ender som konverterende kunder.

Få en professionel til at håndtere din hjemmesideudvikling

Der er mange ting at tage højde for, når man skal optimere sin hjemmeside, og det anbefales derfor, at man søger råd hos professionelle. Hos Nordiske Medier har de stor viden inden for opbygning af hjemmesider, herunder både webudvikling og webdesign, og deres kompetente medarbejdere kan derfor hjælpe dig med din virksomheds hjemmesideudvikling. De har øje for de nyeste tendenser på Google, hvilket sikrer dig en moderniseret og SEO-optimeret hjemmeside, der lever op til alle de besøgendes krav og mere til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit