Annonce
Ugeavisen Svendborg

19.000 benzinkroner til ERI

Ulrik Banke, formand i ERI, som netop har modtaget 19.000 kroner i sponsorstøtte fra OK. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
OK hæver her i coronatiden støtten til de lokale foreninger.

Svendborg: Egense-Rantzausminde IF (ERI) har i år modtaget 30 procent ekstra i sponsorstøtte fra benzinselskabet OK, så foreningen får hjælp til bedre at komme igennem coronakrisen. Der skulle nemlig  have stået 15.000 kr. på sponsorchecken, men OK har dog valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så ERI får ialt 19.000 kroner i ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem den udfordrende coronatid.

- Vi blev meget overraskede, da vi modtog de ekstra penge fra OK, for der er jo ikke blevet brugt så meget benzin på grund af, at mange har arbejdet hjemmefra, så det har jo kostet os lidt, fortæller ERI-formand Ulrik Banke i en pressemeddelelse.

- Vi har ca. 700 medlemmer og det store flertal er børn og unge. Vi yder for eksempel støtte, når ungdomsholdene fra fodbold og håndbold skal deltage i stævner, som ofte er med overnatning. Dermed kan vi holde prisen nede for den enkelte deltager, så det er muligt for alle at deltage.

- Men da det ikke er muligt i disse tider at komme ud til de store stævner, afholder vi lidt lokale arrangementer i vores egen hal, men uden overnatning.

- Vi er meget glade for den lokale støtte fra OK og Dagli'Brugsen, der er et fast holdepunkt i vores lokalområde, siger Ulrik Banke.

1800 foreninger får støtte

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Rantzausminde, der udbetaler pengene.


Vi blev meget overraskede, da vi modtog de ekstra penge fra OK, for der er jo ikke blevet brugt så meget benzin på grund af, at mange har arbejdet hjemmefra, så det har jo kostet os lidt.

Ulrik Banke


ERI er en af 1800 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

- Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce