Annonce
Ugeavisen Svendborg

5700 Summer - nu også med talks

Iben Hjejle og Signe Lindkvist deltager i en talk i Maritimt Center under 5700 Summer. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Samtaler i Maritimt Center med blandt andre Thure Lindhardt, Knud Romer, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Troels Mylenberg.
Annonce

Svendborg: Som om det ikke var nok med over 40 koncerter i Svendborg i de kommende uger, så har foreningen Små Armbevægelser, der står bag festivalen 5700 Summer, nu udvidet plakaten med en række talks  i og ved Maritimt Center.

Hver dag fra d. 31. juli til og med d. 8. august vil man således kunne opleve spændende, inspirerende og ikke mindst underholdende samtaler med kendte mennesker fra nær og fjern.

- Dette projekt handler ikke kun om at lave en festival, for hele tanken med foreningen er at danne grobund for, at Svendborg bevarer og udvikler sin position som en kulturby for den voksende kulturklasse. Derfor er det også vigtigt at lytte og lære af de folk, der optræder her, bor her og som måske i fremtiden flytter hertil, begrunder Jasper G. Mortensen, talsmand for  Små Armbevægelser.

Annonce

Flere events på vej

Programmet tæller indtil videre flere personligheder som Thure Lindhardt, Knud Romer, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Troels Mylenberg og Pelle Peter Jencel.

Skuespiller Thure Lindhardt deltager i en talk. Pr-foto

- Arbejdet med festivalen startede d. 20. maj, så med det in mente, synes vi selv vi har formået at få et stærkt program. Det er jo en anden måde at være til festival på, så vi har hele tiden været meget opmærksomme på også at lægge indhold ind i programmet, som ikke er musik. Herved har byens gæster mulighed for at nyde en masse andre arrangementer i byen, mens de besøger os, siger Jasper G. Mortensen i en pressemeddelelse.


Dette projekt handler ikke kun om at lave en festival, for hele tanken med foreningen er at danne grobund for, at Svendborg bevarer og udvikler sin position som en kulturby for den voksende kulturklasse.

Jasper G. Mortensen


Knud Romer, forfatter og debattør, deltager i en talk i forbindelse med 5700 Summer. Pr-foto

Udover musik- og talkprogrammet til 5700 Summer er der lige nu mere end 40 andre events, som allerede er en del af programmet eller tilføjes senere. Her er der tale om alt fra byvandringer, kulinariske events, filmkoncert, gratis musikarrangementer, street-parader, øl- og vinsmagninger og meget meget mere.

Troels Mylenberg, politisk redaktør på TV2, kan opleves i en talk i forbindelse med 5700 Summer. Foto: TV2
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce