Annonce
Ugeavisen Svendborg

Alfeline er på spil igen

Henrik Bo Jensen fra Fynske Bank med checken til Forglemmigej-gruppen, der repræsenteres af Edith Rasmussen fra Drejø. Privatfoto
Drejø-gruppe har lavet ø-spil og er på vej med nye fortællinger om Alfeline.

Drejø: Et nyt initiativ fra Forglemmigej-gruppen på Drejø, som står bag en række fortællinger om ø-pigen Alfeline, har set dagens lys takket være den støtte, gruppen fik fra SEF i foråret 2020. Nu er det ikke blot finurlige familiefortællinger med og om Alfeline, der er på tapetet, men også spil.

Der er lavet et vendespil med baggrund i Drejø. Pr-foto

- Det første Ø-spil er et vendespil med billeder fra Drejø. Med spillet følger også en guidet tur rundt på Drejø med Alfeline som guide. Ø-spillet lægger op til en fælles hyggelig familieoplevelse og er samtidig en invitation til at tage på ø-kig med Alfeline. En oplagt julegaveidé både for lokale og for turister, der har besøgt Drejø eller planlægger at gøre det, fortælles det i en pressemeddelelse.

Ø-spillet, hvor man samtidig går på opdagelse på Drejø. Pr-foto

Spillet kan købes hos købmanden på Drejø, Maritimt Center i Svendborg og via hjemmesiden www.alfeline.dk

Annonce

Der findes nu 15 finurlige familiefortællinger fra Det Fynske Øhav og om Alfeline, og der skrives fortsat.

- Næste sommer udkommer Alfeline nr. 16, og ved samme lejlighed har vi et håb om at kunne genoptrykke de første 10 fortællinger i en iklædning, som tilsvarer de nye hæfters professionelle udseende. Fonden for Fynske Bank har netop doneret 5000 kroner til dette formål, hvilket hjælper os godt på vej, slutter pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Teater i nyt lys

Annonce