Annonce
Ugeavisen Svendborg

Overvejer du at flytte? Udstykning er byggemodnet og grunde klar til salg og nybyggeri

Advokat Bertel Rasmussen, lodsejerne Morten Caspersen og John Andersen, samt ejendomsmægler Claus Dreyer, Danbolig, skåler og glæder sig over, at det nu er muligt at bygge ved udstykningen ved Egenappevej med nu 27 grunde til salg. De første beboere rykker ind ved årsskiftet. Foto: Michael Thorbjørnsen
27 grunde ved "fed" udstykning ved Egenappevej er nu klar til boliger
Annonce

Svendborg: Efter otte år med planlægning, forsinkelser og kommunale trakasserier fik 27 byggegrunde ved Egenappevej i den østlige bydel af rådgivende ingeniører og Svendborg Kommune i dag stemplet: "Byggemodnet".

Kloaker, elkabler, vand og 300 meter nyasfalteret vej er således klar til de nybyggere, som nu kan købe en grund på det nye vænge, der får navnet Agernvej.

- Jeg er en meget glad og lettet mand, fortæller John Andersen, tømrer og bosat på Egenappevej med tusindvis af kvadratmeter jord tilknyttet sin bolig.

I 2012 fik han og en anden nabo den idé at udstykke i alt 38.000 kvadratmeter jord, men herefter gik der snegletempo i processen, hvilket skyldes tøven ved kommunen om en ny lokalplan samt tilladelse til udstykning, fundet af en sjælden orkidéart på grunden og at John Andersens kompagnon undervejes trak sig fra projektet.

Kompagnonens andel blev i stedet overtaget af Morten Caspersen, igennem 28 år indehaver af VVS-Bilen, og han og John Andersen stiftede så selskabet Camo Project Aps med advokat Bertel Rasmussen som bestyrelsesformand og juridisk rådgiver.

Annonce

12 grunde solgt

Selvom byggemodningen først er afsluttet nu, så er 12 af de 27 grunde allerede solgt.

- Vi tyvstartede salget for et lille års tid siden, og fik faktisk ret hurtigt solgt 12 grunde, så jeg er ret optimistisk med de resterede grunde, fortæller ejendomsmægler Claus Dreyer, indehaver af Danbolig Svendborg.

- Det er en fed udstykning. Du har en sø og er omkranset af Stævneskoven, Hallindskoven og Christiansmindeskoven. Det er et fantastisk område herude - bynært med børnehaver, skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter tæt på, og alligevel med masser af natur og luft samt kort afstand til Christiansminde med de dejlige grønne områder og ikke mindst stranden, siger Claus Dreyer.

Annonce

Tilflyttere fra Odense og København

Claus Dreyer fortæller, at flertallet af de 12 første købere er tilflyttere fra Odense og København.


-Det er en fed udstykning. Du har en sø og er omkranset af Stævneskoven, Hallindskoven og Christiansmindeskoven.

Claus Dreyer


- Det vidner igen om, at Svendborg netop i disse år er et meget populært sted at bo, siger Claus Dreyer og refererer til en undersøgelse han lige har skimmet. Heri fortælles, at Svendborg er den kommune i hele landet, der procentuelt i forhold til vores indbyggertal har flest tilflyttere.

Ejendomsmægleren fortæller også, at håndværkere allerede står klar til at bygge de første huse, og at de første indbyggere på Agernvej forventes at flytte ind ved årsskiftet.

Der er "åben grund" ved udstykningen på Egenappevej på lørdag fra 12.30-13.30, hvor medarbejdere fra Danbolig står klar til at svare på spørgsmål om grundene, som er på mellem 900 og 1100 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce