Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ejendomsmægler: Din bolig står i historisk høj kurs

- Den historisk høje efterspørgsel på boliger det seneste år har skabt et lavt boligudbud og stigende boligpriser, som gør det ekstra attraktivt at sælge lige nu, fortæller Thomas M. Thomsen fra Nybolig Svendborg. Pr-foto
Ifølge lokal ejendomsmægler er det lige nu et historisk godt tidspunkt at sælge sin bolig på. Men det kan ændre sig i takt med, at samfundet genåbner.

Svendborg: Hvis du er boligejer, vil du med stor sandsynlighed vide, at du sidder på et potentielt guldæg. Nemlig din bolig. Den historisk høje efterspørgsel på boliger det seneste år har skabt et lavt boligudbud og stigende boligpriser, som gør det ekstra attraktivt at sælge lige nu.

Det mener indehaver af Nybolig i Svendborg,  Thomas M. Thomsen, som oplever et udpræget sælgers marked.

- Det er klart, at vi som ejendomsmæglere er interesseret i at få flere boliger til salg, fordi vi desværre ikke kan hjælpe alle købere i øjeblikket, men vi synes også, at det er vigtigt at oplyse boligejere, der overvejer at sælge, at de nok ikke finder et bedre tidspunkt end lige nu, siger Thomas M. Thomsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Tempoet kan falde

Undersøgelser viser, at otte ud af ti flytter, fordi der sker en ændring af deres livssituation, men i nogle tilfælde kan der være langt fra idé til handling.

- Når man overvejer at sælge sin bolig, vil man typisk undersøge, om det er et godt tidspunkt på det lokale boligmarked. Plus der kan være andre forhold, som tager tid at få klarlagt. Men står man i den proces nu, vil vores anbefaling klart være at tage fat i den lokale mægler og få en snak om mulighederne, siger Thomas M. Thomsen.

Han forventer, at boligmarkedet vil fortsætte sit høje aktivitetsniveau et godt stykke tid endnu.

- Vi kan ikke vide, hvordan genåbningen kommer til at påvirke boligmarkedet. Men lige nu er der stadig godt gang i bolighandlerne, og det ser ikke ud til at stilne af lige foreløbig, men i løbet af sommeren, når vi måske kan rejse igen, er der en chance for, at tempoet kan falde til et niveau, som vi så før covid-19, siger Thomas M. Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Donation til flagallé

Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Annonce