Annonce
Ugeavisen Svendborg

Muligt at købe sin samlerkuvert alligevel: Frimærkeklubben trodser aflyst torvedag

Carl Erik Bentzen er formand for Svendborg Frimærkeklub, som også i år er repræsenteret på Gl. Torvedag - boden er at finde i "Hjørnehakket" ved Wiggers Gaard. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Svendborg: Det traditionsrige Gammel Torvedag er i år aflyst på grund af coronavirus. Men det skal ikke stoppe Svendborg Frimærkeklub for at troppe op på torvet i Svendborg den 6. august, hvor Torvedag ellers skulle være løbet af stablen.

Svendborg Frimærkeklub har været med til Gammel Torvedag siden 1982, hvor de hvert år har specialfremstillet en såkaldt torvedagskuvert til dagen. Torvedagskuverten har datostempel med Svendborg Poststempel på samt et gammelt torvedagsstempel, og så kan kuverten erhverves af interesserede.

Det bliver også muligt i år, selv om Gammel Torvedag er aflyst, for frimærkeklubben vil stå, hvor de plejer til torvedagen, på hjørnet ved Wiggers Gård, og her man kan købe sit eksemplar af kuverten.

Svendborg Frimærkeklub medbringer desuden forskellige kuverter fra tidligere år samt gamle postkort og diverse frimærkesamlinger.

Svendborg Frimærkeklub vil være på hjørnet ved Wiggers Gård på Torvet torsdag den 6. august fra klokken 10 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Ugeavisen Svendborg

Dorf på Strandlyst

Annonce