Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny partner til lokalt advokathus

Julie Skaarup Bergstrøm. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce

Svendborg: Med virkning fra den 1. januar 2021 indtræder advokat Julie Skaarup Bergstrøm som partner i AdvokatFyn a/s.

Julie Skaarup Bergstrøm er 35 år,  fra Svendborg og bor privat i Rantzausminde med sin mand og to børn. Hun er uddannet cand. jur. fra Syddansk Universitet i 2013.

- Jeg er stolt og beæret over, at jeg nu indtræder i ejerkredsen af AdvokatFyn a/s. Jeg ser det som en stor anerkendelse af mit arbejde, at advokatfirmaet har valgt at optage mig som partner, siger Julie Skaarup Bergstrøm i en pressemeddelelse.

I 2015 startede hun som tredje års advokatfuldmægtig i virksomheden. I 2016 blev Julie Skaarup Bergstrøm beskikket som advokat og er nu klar til gå skridtet videre som partner og medejer.

- Jeg er meget glad for at være en del af AdvokatFyn a/s og ser frem til, at jeg fremover – med et stærkt hold – kan være med til at udvikle og styrke firmaets kommercielle og forretningsmæssige fokus indenfor erhvervs- og privatretten. Vi rådgiver mange erhvervsvirksomheder, ligesom vi har stærke kompetencer indenfor alle områder, der efterspørges af private, fortæller Julie Skaarup Bergstrøm, der er er specialiseret indenfor insolvensret, civile retssager og fast ejendom.

Annonce

Generationsskifte

Om optagelsen af den nye partner siger advokat Hans Lindstrøm Svendsen i pressemeddelelsen:

- At få tilknyttet Julie som partner er et helt naturligt led i strategien om gennemførelse af et løbende generationsskifte i AdvokatFyn a/s. Dannelsen af AdvokatFyn a/s skete netop med henblik på at skabe en virksomhed med en størrelse, der gør virksomheden attraktiv for dygtige yngre advokater. På den måde sikrer vi, at vi også i årene fremover kan tilbyde den bedste rådgivning til vores kunder.

Advokat Jakob Thrane tilføjer:

- Vi ser det som en klar styrke, at alle vores advokater er bosiddende i området. Dette giver et godt netværk og giver en god fornemmelse af, hvad der rører sig i området og hos vores mange kunder.

Med optagelsen af Julie Skaarup Bergstrøm som partner, er der otte partnere i AdvokatFyn a/s, der i alt har 13 jurister tilknyttet og en samlet medarbejderstab på 33 personer.

Advokatvirksomheden har kontorer i Svendborg, Ringe, Ærøskøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce