Annonce
Ugeavisen Svendborg

SfB trak en stor flaskebon

Klaus Slotsager, varehuschef i Føtex, med træner Morten Strange og drengene på U14-holdet, som på vegne af SfB modtog donationen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Svendborg: Med et enkelt tryk på flaskeautomaten hos Føtex i Svendborg har kunderne i nu et år kunnet støtte SfB. Det har medført, at den lokale forening nu kan sætte 16.350 kroner ind på kontoen.

- Pengene skal bruges til, at det for vores mange børn og unge fortsat skal være sjovt at gå til fodbold. Vi har planer om at købe nyt udstyr til sjove øvelser og ikke mindst masser af nye fodbolde, så vi sikrer, at der er en bold til alle spillere, når de kommer til træning, fortæller Morten Strange, ungdomstræner i klubben.

– I Føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag - vi tror på forebyggelse fremfor helbredelse. Derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid, og her spiller lokale sundhedsinitiativer en afgørende rolle, forklarer varehuschef Klaus Slotsager, som har lavet endnu en et-årig aftale med SfB, så klubben også det næste år får glæde af panten.

- Vi tror på, at vi sammen med kunderne kan være med til at skabe endnu bedre forudsætninger for vores børn og unges sundhed og trivsel. De lokale foreninger, klubber og ildsjæle yder en stor indsats, og det vil Føtex gerne støtte. De er om nogen med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i deres by og lokalområde, siger  Klaus Slotsager.

- Vi ved, at vores kunder gerne vil og ofte vælger at støtte med en donation på vores pantautomat. Og vi både håber og tror, at motivationen til at støtte vil være endnu større, når vores kunder konkret kan se, hvordan deres pantdonationer kommer den lokale forening, som de selv eller deres børn er engagerede i, fortæller Klaus Slotsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Annonce