Annonce
Sin nye takeaway på Nyborgvej kalder Gitte Groth for Frokostbixen, og her kan man i løbet af dagen hente smørrebrød og håndmadder, sandwich og salater samt friskbagte boller og kaffe om morgenen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Gitte går all-in på det hjemmelavede

Gitte Groth har åbnet Frokostbixen i helt nyrenoverede lokaler på Nyborgvej.
Annonce
  • Sin nye takeaway på Nyborgvej kalder Gitte Groth for Frokostbixen, og her kan man i løbet af dagen hente smørrebrød og håndmadder, sandwich og salater samt friskbagte boller og kaffe om morgenen. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Gitte Groth med et lille udvalg af sine frisklavede sandwich. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Frokostbixen er indrettet i Gerners Konditoris tidligere domicil på Nyborgvej - fire måneder tog den gennemgribende renovering. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Maritim oplevelsesrambla

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Rottefældens sommerrevy vender hjem

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Spult modtager donation

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tennisintroduktion for voksne

Ugeavisen Svendborg

Mød Børnebiblioteket til Maritime Dage

Ugeavisen Svendborg

Hele Thurøs skraldemand Kenneth gør alles dag til den bedste

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Fleksibiliteten længe leve

Ugeavisen Svendborg

Naturklummen: Geopark Dage - dage til udforskning, fest og forbindelser til landskabet

Ugeavisen Svendborg

Langsom morgen

Ugeavisen Svendborg

Man ville ikke tro, at de var venner, men det er de blevet: - Vi er lidt som de tre musketerer

Annonce