Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gourmetkok til Sydfyn med passioneret catering

Jakob Hirsch, kok med Michelin-erfaring fra restauranter i ind- og udland, står bag Spisetid, ny cateringvirksomhed på Sydfyn. Foto: Katrine Becher Damkjær

31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Smykker, keramik, tøj og kunst: Ditte og Anders inviterer til designmarked i Rundbuehallen

Annonce
Ugeavisen Svendborg

- Jane har gjort en stor forskel i mange menneskers liv: Derfor modtager hun Ugens Buket

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mette er Ugeavisens nye brevkasseskribent: - Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kammeratskab og kompagniskab er nøgleord for Flemming og Henrik

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Hvad skal man egentlig tænke om sin krop?

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: Min søn er matematikforskrækket

Ugeavisen Svendborg

Hvad er geoparken?

Ugeavisen Svendborg

Hej til nye skribenter

Ugeavisen Svendborg

Baggårdteatret: sæsonlancering og præsentation af nyt katalog

Annonce