Annoncørbetalt indhold

HP-træpiller

Pr-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af HESSELAGER ENERGI

Hos Hesselager Energi finder du mange forskellige træpiller. Et af vores mest solgte produkter er de populære HP-træpiller. Det er danske kvalitetstræpiller, der bliver produceret på Ekmans træpillefabrik i Vildbjerg i Midtjylland.

HP’s træpiller har gang på gang vist sig at være blandt de bedste træpiller på markedet. Dette har resulteret i, at det længe har været deres træpiller, der har sat baren for, hvad der forventes af en god træpille. En ordentlig træpille forventes at have høj brændværdi, lav fugtighed og lav askeprocent. HP-træpiller kan krydse af ved alle tre parametre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En high performance-træpille

Navnet HP står for high performance. Det startede bare som et navn, men er siden hen blevet et vidne om kvaliteten på produktet. HP’s træpiller er nemlig træpiller i allerhøjeste kvalitet. Dette gælder desuden både deres 6 mm- og 8 mm-træpiller – og vi har begge slags. Besøg vores webshop og find din næste højkvalitetstræpille hos os.

Derfor bør du vælge en HP-træpille

Der er mange gode grunde til at vælge træpiller fra HP. Træpillerne er udelukkende fremstillet af rent træ, hvilket betyder, at du hverken finder sand, jord eller andre fyldeprodukter. Dette kan visse andre producenter finde på at proppe i deres træpiller, hvilket ikke ligefrem fremmer kvaliteten.

Der er med andre ord tale om en 100 % ren vare. HP-træpiller består af en sammensætning af smuld og spåner, der stammer fra restproduktion af diverse træprodukter. Træpillerne bliver fremstillet ved, at dette smuld og træspånerne presses under meget hårdt tryk. Sammensætningen og fremstillingen sikrer dig en træpiller fra allerøverste hylde – der i øvrigt brænder op til 30 % bedre end andre træpiller på markedet.

Vælger du en HP-træpille, får du en træpille, der lever op til markedets høje og strenge krav til både styrke og dannelse af slagger under afbrænding. Mangler du yderligere overtalelse, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail.

Fantastisk service og hurtig levering

Hos Hesselager Energi tilbyder vi et bredt udvalg af træpiller i forskellige størrelser fra forskellige producenter. Vi har træpiller fra HP, Forest, BluePoint og mange flere.

Er du i tvivl om, hvilken slags træpiller du skal have, stiller vi gerne vores ”træpilleekspertise” til rådighed. Vi er i stand til at hjælpe med rådgivning såvel som vejledning.

Leveringen af dine træpiller er med i prisen, så den skal du ikke tænke på. Og ønsker du, at vi læsser pillerne af et bestemt sted på din grund, klarer vi også det med vores mobiltruck.


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Koncert med Gudmekoret

Ugeavisen Svendborg

Genoplev musikken fra Flemming Bamse

Ugeavisen Svendborg

Livsfortællinger med et kreativt twist med Værkstedet

Ugeavisen Svendborg

Østkyst Hustlers med Borgerforeningen Svendborg Teater

Ugeavisen Svendborg

Gert og Tore spiller Tore - revisited

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Opgradering af rute ni vil gavne Sydfyn og øerne

Ugeavisen Svendborg

Debat: Lad os sammen formalisere mødekulturen én gang for alle

Ugeavisen Svendborg

Nyt spirituelt spiralforløb - De syv spirituelle bevægelser

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om hvordan du styrker dit barns selvværd og trivsel

Ugeavisen Svendborg

Sway med Morten Øberg spillerLilletorv

Ugeavisen Svendborg

Ansigtets eventyrlige fortælling - ansigtslæsning hos Lyset ved Seofryd

Ugeavisen Svendborg

Eik Skibdal og Det Magiske Teater kommer til Lilletorv

Annonce