Annonce
I dejen til vaniljekranse bør du altid bruge smør og mandler eller mandelmel. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Lokal bager afslører gode tips til julebag

Klejnen, brunkagen og vaniljekransen er så populære småkager i Stenstrup, at den lokale bager nu har besluttet sig for at offentliggøre sine bedste tips til de tre julegodter.
Annonce
  • I dejen til vaniljekranse bør du altid bruge smør og mandler eller mandelmel. Pr-foto
  • Bagermester Michael Nelleman, indehaver af Konditor Bageren i Stenstrup, kommer med tips til vellykket julebag. Pr-foto
  • Et fif til brunkagerne: Nødderne, der skal i brunkagen, får en bedre smag, hvis de ristes på forhånd. Pr-foto
  • Ved kogningen af klejner skal du holde godt styr på temperaturen af olien, som skal holdes præcis ved 180 grader under hele tilberedningen. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Rottefældens sommerrevy vender hjem

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Spult modtager donation

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tennisintroduktion for voksne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Mød Børnebiblioteket til Maritime Dage

Ugeavisen Svendborg

Hele Thurøs skraldemand Kenneth gør alles dag til den bedste

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Fleksibiliteten længe leve

Ugeavisen Svendborg

Naturklummen: Geopark Dage - dage til udforskning, fest og forbindelser til landskabet

Ugeavisen Svendborg

Langsom morgen

Ugeavisen Svendborg

Man ville ikke tro, at de var venner, men det er de blevet: - Vi er lidt som de tre musketerer

Ugeavisen Svendborg

Workshop mod spændinger og traumer

Ugeavisen Svendborg

Bogreception på Svendborg Bibliotek: Skyggesiden

Annonce