Annonce
Jannik Sinding med tre af sine snapse, som forhandles i en række lokale specialbutikker. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Ny producent på Sydfyn: Lokal og bæredygtig snaps på julebordet

Kokken Jannik Sinding, Svendborg, er begyndt selv at producere snaps og gin, som blandt andet er lavet på basis af frugt og bær, han har fundet i den vilde sydfynske natur. - Det giver drikken en helt unik og dyb smag, mener han.
Annonce

Ugeavisen Svendborg

FGU-lærlinge vokser af børnejulemarked

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Modersmål præsenterer Hymns From NinevehHarders

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julemarked i Vester Skerninge Forsamlingshus

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Ta' en pause med jule-gospelrytmer

Ugeavisen Svendborg

ONE-EYED MULE i Folk For Folk

Ugeavisen Svendborg

Svendborgkalender giver dig en gave hver dag frem til jul: Lige fra højtbelagt smørrebrød til padel

Lene giver aldrig slip på kærligheden: - Min mand er ikke længere den, jeg giftede mig med

Ugeavisen Svendborg

Nisser i naturenNaturama

Annonce

Ugeavisen Svendborg

Skolerne i Oure og Odense Håndbold indgår sportsligt samarbejdepigesiden

Ugeavisen Svendborg

Ny musikforening sætter Thurø på Danmarkskortet med klassisk musik

Ugeavisen Svendborg

Forfattersamtale: Christel Wiinblad

Koncert med BISSESVINET

Gorgeous koncertHarders

Dobbeltkoncert med Pernille Rosendahl og Jacob Bellens

Oplev Michael Ahlefeldts lysskulpturer til lysfestenFrederiksø

Annonce