Annonce
Trekløveret bag tre pop-up restauranter i løbet af sommeren: Fra venstre er det Anders Højlund Andersen, Katrine Bach Hansen og Jakob Hirsch. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Pop-up restauranter med lokale råvarer

Spisetid og Øhave inviterer til fællesspisning med lokale råvarer tre aftener i løbet af sommeren - på tre forskellige lokationer.
Annonce
  • Trekløveret bag tre pop-up restauranter i løbet af sommeren: Fra venstre er det Anders Højlund Andersen, Katrine Bach Hansen og Jakob Hirsch. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Katrine Bach Hansen og Anders Højlund Andersen dyrker økologiske grøntsager på Tåsinge, som de hen over sommeren sælger hver lørdag på Torvet i Svendborg. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
  • Gourmetkokken Jakob Hirsch i sit køkken på Rødeledsvej. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Rottefældens sommerrevy vender hjem

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Spult modtager donation

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tennisintroduktion for voksne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Mød Børnebiblioteket til Maritime Dage

Ugeavisen Svendborg

Hele Thurøs skraldemand Kenneth gør alles dag til den bedste

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Fleksibiliteten længe leve

Ugeavisen Svendborg

Naturklummen: Geopark Dage - dage til udforskning, fest og forbindelser til landskabet

Ugeavisen Svendborg

Langsom morgen

Ugeavisen Svendborg

Man ville ikke tro, at de var venner, men det er de blevet: - Vi er lidt som de tre musketerer

Ugeavisen Svendborg

Workshop mod spændinger og traumer

Ugeavisen Svendborg

Bogreception på Svendborg Bibliotek: Skyggesiden

Annonce