Annonce
Ugeavisen Svendborg

Restaurant og selskabslokale på vej til Svendborg Havn

Trine og Jakob Hirsch (med Johannes på tre måneder) har købt det gamle røgeri på Jessens Mole, som de har store planer med. Foto: Michael Thorbjørnsen
Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Naturklumme: Fyns kystfugle i fokus

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: Hvordan skal jeg tackle min bedste venindes nye kæreste?

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Helligånd går hånd i hånd

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

11-årige Karoline fra Thurø Kirkes Børnekor: - Alle kan synge. Som i alle. Hvis nogen kan få sangen ud af en, så er det Vibeke

Ugeavisen Svendborg

To ildsjæle fra Stenstrup fortjener Ugens Buket: - Der findes ikke et nej i deres mund

Ugeavisen Svendborg

Claus Holm skal svinge kogegryderne i Svendborg de næste to år: - Jeg er hudløs ærlig og en følebøf

Ugeavisen Svendborg

Mila og Lasse har startet den første og største nøddeplantage i Hesselager: - Danskere skal kunne købe danske, bæredygtige nødder

Ugeavisen Svendborg

Smykker, keramik, tøj og kunst: Ditte og Anders inviterer til designmarked i Rundbuehallen

Ugeavisen Svendborg

- Jane har gjort en stor forskel i mange menneskers liv: Derfor modtager hun Ugens Buket

Ugeavisen Svendborg

Mette er Ugeavisens nye brevkasseskribent: - Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse

Ugeavisen Svendborg

Kammeratskab og kompagniskab er nøgleord for Flemming og Henrik

Annonce