Annonce
Trine og Jakob Hirsch (med Johannes på tre måneder) har købt det gamle røgeri på Jessens Mole, som de har store planer med. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Restaurant og selskabslokale på vej til Svendborg Havn

Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gå en tur fra biblioteket i Gudme

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Bibliotekets Strikke Café

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Litterære vandringer: Nørreskoven

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Årets orgelfest i august med afslutningskoncert

Ugeavisen Svendborg

Årets orgelfest i Sct. Nicolai kirke

Ugeavisen Svendborg

Nicolai greb Magnus og gav ham et job, da han selv havde opgivet

Noget på Hjerte: Sommer i hjertet

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: Jeg er en forvirret høne

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kapelmesteren og soloklarinettisten gæster Bølgen

Ugeavisen Svendborg

SVEND for børn: Børnelørdag

Ugeavisen Svendborg

Koncert med bandet Blue Holger D på Bølgen

Giant Steps åbner koncertsæsonen med sprudlende verdensmusik

Gå på opdagelse i private haver

SVEND filmdage jubilæumskavalkade

Britisk blues og folk på Bølgen

Annonce