Annonce
Trine og Jakob Hirsch (med Johannes på tre måneder) har købt det gamle røgeri på Jessens Mole, som de har store planer med. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Restaurant og selskabslokale på vej til Svendborg Havn

Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.
Annonce
  • Trine og Jakob Hirsch (med Johannes på tre måneder) har købt det gamle røgeri på Jessens Mole, som de har store planer med. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Håndværkere er allerede begyndt at forvandle det gamle røgeri til et moderne spisested. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Kunstnergruppen "Fynske piger i maj" fejrer 50 års jubilæum

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Skalten og valten

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Kirkegård - Lad de døde komme til orde

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Fællestur til Drejø med Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Åben onsdag- papirklip ved Lene Lund

Ugeavisen Svendborg

Gudmekoret fylder 100 år - kor dag med koncert

Ugeavisen Svendborg

Svendborg Bibliotek: Musik og fortælling med husmusikant Kjartan Bue

Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Annonce