Annonce
Diana Salloum og Ahmad Makki laver og serverer bl.a. syriske retter i deres spisested i Brogade/på Gåsetorvet. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Syrisk mad i Brogade

Diana Salloum og Ahmad Makki, syrisk kærestepar, står bag Svendborg Spisested, som har både syrisk mad og fastfood på menukortet.
Annonce
  • Diana Salloum og Ahmad Makki laver og serverer bl.a. syriske retter i deres spisested i Brogade/på Gåsetorvet. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Diana Salloum står for de syriske retter. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Ahmad Makki står for den kendte fastfood, bl.a. pizza, som også kan købes i Svendborg Spisested, Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Sambosa er en syrisk ret med indbagt kød eller ost. Pr-foto
  • Syriske forårsruller. Pr-foto
  • En tallerken med syriske specialiteter - og pommes frites. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Hændernes sprog

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Quiz i almen viden på Børsen i samarbejde med Quiz For Liv

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mød Enhedslistens spidskandidat til EU, Per Clausen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Maritim oplevelsesrambla

Ugeavisen Svendborg

Rottefældens sommerrevy vender hjem

Ugeavisen Svendborg

Spult modtager donation

Ugeavisen Svendborg

Tennisintroduktion for voksne

Ugeavisen Svendborg

Mød Børnebiblioteket til Maritime Dage

Ugeavisen Svendborg

Hele Thurøs skraldemand Kenneth gør alles dag til den bedste

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Fleksibiliteten længe leve

Ugeavisen Svendborg

Naturklummen: Geopark Dage - dage til udforskning, fest og forbindelser til landskabet

Annonce