Annoncørbetalt indhold

Døgnbehandling: Sådan kan du få hjælp, hvis du har et misbrug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For nogle kan det være svært at håndtere hverdagen uden at ty til forskellige substanser. Misbrug kan være forskellige ting: både af alkohol, narkotika, ludomani eller noget helt fjerde. Fælles for dem er, at det kan have nogle konsekvenser. Men det er ikke altid lige nemt at se sig ud af. Har du mistanke om, at du måske er ude i et misbrug og har brug for hjælp til at finde vejen ud igen, er der forskellige steder, du kan få en hjælpende hånd.

Ræk ud til et behandlingscenter, evt. med døgnbehandling

Det kan være en god idé at tage kontakt til et behandlingscenter, som har erfaring med misbrug. De specialiserer sig f.eks. i støttende samtaler, hjælp til nye rutiner og omstrukturering af dagligdagen med udgangspunkt i din situation. Nogle af samtalerne kan foregå på tomandshånd, mens der også kan være gruppeterapi.

Flere behandlingscentre tilbyder døgnbehandling, hvor du bor på stedet og derfor har adgang til hjælp døgnet rundt. Her er der fokus på din udvikling og behov. At komme væk fra din daglige tilværelse og ind i trygge rammer på et behandlingscenter kan være det, du har brug for.

En døgnbehandling varer typisk i 5 uger, men det kan også være nødvendigt at forlænge opholdet, hvis du har brug for det efter de 5 uger. Det kan derfor også være den rette løsning for dig, eller for en du kender, som måske har et misbrug.

Nye vaner og en frisk start

Det kan være rigtig svært at komme ud af et misbrug, for når de faste vaner først er groet helt fast, og når dagligdagens mange problemer trykker, kan misbruget virke som en nødvendighed. Derfor kan det være vigtigt at komme ud af de vante rammer, så du kan starte på en frisk med nogle nye og gode vaner.

Derfor vil der på behandlingscentret være fokus på at skabe sunde rutiner, der har til formål at ændre den grundlæggende struktur i dit liv, som har ledt til misbruget.

Kender du en, der har brug for døgnbehandling?

Det kan være svært selv at erkende, at der rent faktisk er tale om et misbrug, og at det er vigtigt og nødvendigt at få hjælp.

Derfor kan det være nødvendigt at træde til som pårørende, hvis du kender en person, som oplever at være i et misbrug. Du kan foreslå mulighed for døgnbehandling, eller du kan kontakte behandlingscentret for at få hjælp til at få misbrugeren i behandling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit