Annoncørbetalt indhold

Gode råd til dig, der skal på grænsehandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Priserne på diverse ting herhjemme kan sommetider være enormt dyre - derfor vælger mange også ofte at tage et smut til grænsen på grænsehandel. Her kan man finde billige og gode tilbud, som er langt billigere end dem, man finder herhjemme. Det er dog ikke altid helt nemt, når man skal på grænsehandel. Du kan læse videre her for at finde gode råd til dette.


Tjek tilbudsaviser hjemmefra

Når du skal på grænsehandel, er der en del forskellige ting, der kan være gode at gøre hjemmefra. Det er blandt andet noget som at kigge på tilbudsaviserne fra de forskellige butikker, så du kan finde ud af, hvor du faktisk skal tage hen, for at finde det bedste tilbud. Er du lidt i tvivl om, hvilken grænsehandel du skal tage i? Så kunne det være noget som den klassiske grænsebutik Poetzsch Padborg, som du skal overveje.


Din lokale grænsebutik Poetzsch Padborg har nemlig ofte nogen gode tilbud, som du helt sikkert ikke vil gå glip af, når du skal på grænsehandel. Tjek de forskellige tilbudsaviser derhjemme, inden du tager afsted, så du kan finde ud af, hvilke tilbud, du ikke skal gå glip af, når du er afsted.


Tøm bilen dagen før

Det kan være en god ide at forberede sig lidt, inden du skal på grænsehandel. Det kan du for eksempel gøre ved at tømme bilen dagen før, så den er helt klar til at blive fyldt op med de varer, som du køber på turen. Dette vil også gøre, at det ikke er noget du skal til at ordne lige før, at du kører afsted.


Det kan også her være en god ide at få lagt de bagerste sæder ned, hvis dette er noget, som skal gøres, for at der bliver mere plads i bagagerummet af bilen.


Lav en plan til turen

Noget andet der kan være smart at gøre, når du skal på grænsehandel, er at lave en plan over, hvilke grænsebutikker du skal i. På den måde kan du nemlig finde ud af, hvor de forskellige butikker er lokaliseret ved grænsen, og dermed også, hvilken rute der er smartest.


Så slipper du for at skulle køre frem og tilbage på ruter, som ikke giver mening, og som faktisk bare vil spilde din tid, når du er afsted. Dette vil altså være med til at gøre grænsehandlen mere effektiv, så du har helt styr på, hvordan det skal forgå.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit