Annoncørbetalt indhold

Midt i Tøndermarsken ligger populær campingplads

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I forbindelse med Covid-19 er det blevet mere og mere populært at tage på camping. Det kan ses på den populære campingplads Vadehavscamping, som ligger midt i Tøndermarsken ved Højer. Pladsen byder på fantastisk natur liv, skønne vandrestier og fantastisk service.


Camping SønderjyllandI forbindelse med nedlukningen af landet, begrænsninger på udlandsrejser og tidligere lukket grænser, er det blevet mere og mere populært at tage på camping i det danske land.

Det kan mærkes på den populære campingplads midt i Tøndermarsken, som har budt flere og flere danske og tyske gæster på besøg på deres fantastiske sted.

Campingpladsen er blandt andet blevet populær på baggrund af deres placering tæt på vadehavet, deres mange vandrestier og muligheden for at få fantastisk lækre østers direkte fra havet.

Stor ros for naturen

Campingpladsen får stor ros for den omliggende natur, som giver deres besøgende mulighed for at slippe den travle hverdag, og komme væk fra den stressede tilværelse.

Naturen er også noget, som campingpladsen vægter højt. Deres pladsmand Egon står nemlig altid klar til at give gode tips og råd til den fantastiske nationalpark, som ligger i campingpladsens baghave. Han kender den som sin egen bukselomme, og sætter stor værdi i at lære fra sig på området.

Området giver også rig mulighed for at tage på opdagelse selv, pladsen ligger klos op ad et væld af vandrestier, som strækker sig fra få kilometer helt op til 120 kilometer, alt efter hvilken rute man vælger.

4.5 ud af 5 stjerner

Kigger man på anmeldelser fra tidligere gæster, forstår man godt hvorfor campingpladsen er blevet så populær som den er. På TripAdvisor får Vadehavs Camping hele 4.5 stjerner ud af 5 mulige.

En tidligere gæst har udtalt at campingpladsen er en super hyggelige plads med godbetjening, fine grillfaciliteter, gode muligheder for bad og ordentlige toiletter. Derudover udtaler de, at personalet på pladsen gav fantastisk service, og var nemme at gå til, hvis der var det mindste.

En anden gæst udtaler, at pladsen er et virkelig dejligt sted med gode pladser til autocampere. Derudover at beliggenheden er fantastisk med kun et stenkast fra vadehavet, den fantastiske natur samt de smukke byer Højer og Tønder.

Information om Vadehavs Camping

Pladsen tilbyder forskellige faciliteter, heriblandt gode køkkenforhold, gode toilet og badeforhold, et hyggeligt opholdsrum, et overdækket terrasse-område, mulighed for tøjvask, gratis hurtig wifi, og hele 2 grillområder.

Udover de fantastiske faciliteter byder de gæster velkommen med campingvogne, autocampere, telte, og giver også muligheden for at leje en hyggelig hytte både til to eller til 4 personer. Prisen du skal betale for en overnatning, afhænger af måden du ønsker at bo på.

Priserne svinger fra 90 kr pr. person til 272 kr pr. person, hvor de 90kr er ved beboelse i telt og de 272 er ved leje af hytte til to personer. Ønskes flere personer i telt koster det kun 15kr pr. person, og prisen sænkes også ved yderligere overnatninger i hytter.

Plads til alle

Hvad end du er et vennepar, et kærestepar eller en børnefamilie, så er der noget for jer at lave på campingpladsen. De mange forskellige oplevelser der er at finde i området, gør det muligt at finde noget til enhver.

På pladsen findes der legeplads lige såvel som en hoppepude, hvor børnene kan boltre sig, når forældrene skal have lidt ro.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-Foto Credit