Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbner rengøringsfirma i sin fødeby

Indehaver Ole Juul Andersen (til højre) har længe haft blikket rettet mod Vejle og Trekantområdet. Nu er det lykkedes, og sammen med teamleder Susanne Valbæk glæder indehaveren sig til at få Vejle til at skinne endnu mere. PR-foto
Ordholdenhed og ordentlighed er to af kodeordene for Ole Juul Andersen, tidligere vejlenser, der nu etablerer en afdeling af sit østjyske rengøringsselskab i Bleggaardsgade i Vejle.

Vejle: Det er en Vejle-dreng, der nu vender tilbage til sin hjemegn med rengøringsfirmaet Aros Facility Service, som hovedsageligt leverer erhvervs- og industrirengøring samt rengøring af offentlige institutioner.

- Jeg er fyldt med stolthed over, at det nu er lykkedes os at blive etableret i Vejle. I min barndom boede vi i en del år på Ved Vandværket, og jeg gik først på Damhavens Skole og siden Rosborg. Derfor er der nærmest en rød tråd i det hele, når vi nu har åbnet en afdeling af mit rengøringsselskab i Bleggaardsgade i Vejle, fortæller Ole Juul Andersen, i en pressemeddelelse.

Han kan heller ikke sprogligt løbe fra sit vejlensiske ophav.

Annonce

Den 58-årige direktør har siden 1999 været selvstændig inden for rengøringsbranchen, men det var først i 2008, at han etablerede Aros Facility Service, der - som første del af navnet nok antyder - er beliggende i Aarhus.

Fejlfri ydelser

- I første mange år praktiserede vi i højere grad at være en rådgivende virksomhed i forhold til rengøring, men gennem de seneste år er firmaet blevet et mere klassisk rengøringsfirma, som dog primært servicerer det offentlige og erhvervslivet, forklarer Ole Juul Andersen.

I det østjyske har hans virksomhed formået at lande en del kontrakter med eksempelvis plejehjem, skoler og daginstitutioner, ligesom industrirengøring også har fyldt meget i kalenderen.

Noget af det, der har været med til at bringe Aros Facility Service dertil, hvor firmaet er i dag, handler ifølge indehaveren om, at der leveres service på en anden måde.

Annonce

Trænet i kommunikation

- Vi har altid gjort meget ud af, at vores medarbejdere er veluddannede. Faktisk er det i mindst 90 procent af tilfældene den pågældende medarbejder selv, der har dialogen med kunden. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi vi træner i kommunikation - og så har vi som krav, at vores medarbejdere skal kunne tale dansk. Det betyder, at kunden selv kan aftale specifikke ændringer og justeringer igennem med vores medarbejder, og det giver klart det bedste resultat, konkluderer Ole Juul Andersen.

Aros Facility Service

Ole Juul Andersen grundlagde i 2008 sit rengøringsfirma, og har siden formået at stable en yderst bæredygtig virksomhed sammen.

I løbet af 2021 forventer Aros Facility Service at vokse til mere end 75 fuldtidsansatte.

Konceptet handler om effektivisering af rengøringen, uden at der bliver gået på kompromis med hverken kvalitet, miljø eller personale.

Aros Facility Service servicerer primært erhvervslivet og offentlige institutioner, og har ud over domicilet i Aarhus nu også en filial i Vejle.

Samtidig bruger virksomheden ressourcer på at bruge miljøvenlige løsninger. Og det handler ikke kun om rengøringsmidlerne. Både i Aarhus og Vejle har Aros Facility Service indkøbt et parti elektriske ladcykler, som bringer medarbejderne hurtigt rundt i de bynære områder.

Corona-restriktionerne har i øvrigt sat endnu mere skub i tingene, og Aros Facility Service har oplevet en markant øget efterspørgsel, siden covid19-pandemien ramte landet i begyndelsen af 2020.

Annonce

Sikker håndtering af værnemidler

- Vi får ros for vores ekspertise omkring hygiejne samt vores sikre håndtering af værnemidler. Det er noget, som der bliver lagt mærke til - ikke mindst i denne tid, siger indehaveren.

Opturen er da også en af grundene til, at Ole Juul Andersen har taget springet og åbnet en afdeling i Vejle.

- Som sagt kommer jeg selv fra byen, og jeg har aldrig mistet min tilknytning til byen. Der sker rigtig meget både i og omkring Vejle, men også i hele Trekantområdet. Det er en stor og velnæret kage, som vi da godt kunne tænke os at tage en bid af, pointerer Ole Juul Andersen.

Der er allerede en god håndfuld kunder, som har hyret Aros Facility Service - og rengøringsbossen er ikke i tvivl om, at flere vil komme til.

- Vi leverer kvalitetsrengøring, og vi gør tingene ordentligt. Et ord er et ord hos os, og det er nok også en af grundene til, at jeg aldrig har mistet en kunde i de godt 20 år, jeg har været selvstændig.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Her triller bolden for gode venskaber: Vejle FC gav Sana og Bana en varm velkomst

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Wæthæl bag hyttetur: Motion og hygge

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tager til Island for børnenes skyld

Ugeavisen Vejle

Gratis tilbud til alle: Sommer i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Og vinderen er...

Ugeavisen Vejle

Niels skal være guvernør

Ugeavisen Vejle

City Vejle: Det er perfekt branding

Ugeavisen Vejle

Sådan får dit barn en aktiv sommer i Vejle

Ugeavisen Vejle

Ny sammenslutning i Vejle vil tale børnenes og de unges sag

Ugeavisen Vejle

FestiVejle: Heksen overlever et år mere, mød hende på Rådhustorvet

Ugeavisen Vejle

Stuur, stuur nummer i Vissingsgade

Ugeavisen Vejle

Italiensk frokost og farverige cocktails: Hyggelig indvielse af ny cocktailbar

Ugeavisen Vejle

'Egtvedpigens Fodspor' blev kvalt i sin egen succes: Vejle Kommune er mere tys-tys med ny vandrerute

Ugeavisen Vejle

Sommerferien begynder på biblioteket: Mød en kendt YouTuber

Ugeavisen Vejle

Musical i Vejle: Morten med i Midt om Natten

Ugeavisen Vejle

Gentagne oversvømmelser: Sportsfiskernes klubhus skal rives ned og bygges igen

Ugeavisen Vejle

Vejle skal have grønne busser: Vil reducere CO2-udledningen med 75 procent

Ugeavisen Vejle

Test af Kia Sorento: Skal man vælge plug-in hybrid eller diesel

Ugeavisen Vejle

Populær podcast: Nu som show i Vejle Musikteater

Ugeavisen Vejle

Tramp i pedalerne: Voksne skal træne cykelbalance og trafiksikkerhed

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: En barsk og kærlig barndom

Ugeavisen Vejle

Kåret som årets tillidsrepræsentant i Vejle Kommune

Ugeavisen Vejle

Kun fantasien sætter grænser på kunstnerisk Summer Camp

Annonce