Annonce
Ugeavisen Vejle

20 nye rækkehuse på vej i Lindved: Første etape er allerede udlejet

Kim D. Grønnerup er sammen med to kammerater i gang med at få bygget 20 nye rækkehuse til udlejning i Lindved, hvor han også selv bor. Foto: Mads Dalegaard
Tre lokale iværksættere står bag nyt projekt i Lindved, hvor de vil bygge 10 dobbelthuse med masser af luft og to store søer omkring. De første seks boliger står klar til indflytning til september og er allerede udlejet.

Lindved: Der er stor rift om de nye dobbelthuse, der er ved at blive bygget på arealet bag Thyras Vænge i Lindved. Første etape, der er på seks boliger, forventes at være klar til indflytning i august eller september, og de er allerede udlejet.

Der er tale om rækkehuse med højt til loftet og luft omkring og en størrelse på 100 kvm fordelt på stue i åben forbindelse med køkken, badeværelse og to eller tre værelser.


Man får lov til at være privat som i et parcelhus samtidig med, at det er nemt og overskueligt.

Kim Grønnerup


Bag projektet står tre lokale iværksættere, Kim D. Grønnerup, Thomas Andersen og Per Lindberg, der sammen har firmaet KTP Ejendomme. Alle tre har erfaring med boligudlejning fra andre projekter, men det er første gang, de selv er bygherrer.

- Jeg er fodboldtræner sammen med Thomas Andersen, og vi har længe gået og snakket om, at vi skulle lave et projekt sammen. Vi brænder for det lokale, og derfor skulle det selvfølgelig være her i Lindved, siger Kim Grønnerup, der selv bor på Thyras Vænge og kan holde øje med byggeriet fra sit hjemmekontor.

Samarbejde blev udviklet på fodboldbanen

Til daglig driver Kim Grønnerup virksomheden Farstrup Comfort Center, der laver specialdesignede stole. De to partnere, Thomas Andersen og Per Lindberg, har sammen smedevirksomheden PTM Service.

- Men vi har allesammen nogle ejendomme til udlejning ved siden af, så det er ikke nyt for os. Vi har sparret en del med hinanden gennem årene på fodboldbanen, og så har samarbejdet udviklet sig derfra, siger Kim Grønnerup.

De tre iværksætteres fælles firma har købt den 40.000 kvm store grund i Lindved af Hedensted Kommune, og de har engageret Preben Jørgensen Huse til at stå for byggeriet.

Annonce

Ekstra loftshøjde og dyrere mursten

På den store grund ligger også to sivsøer, og det er tanken, at de nye dobbelthuse skal ligge i den høje ende kvalitetsmæssigt.

- De får for eksempel ekstra loftshøjde, og der er også valgt en lidt dyrere mursten end standard. Alle får egen carport, terrasse og en lille have, og så bliver der masser af luft omkring. Man får lov til at være privat som i et parcelhus samtidig med, at det er nemt og overskueligt, siger Kim Grønnerup.

Der bliver masser af luft omkring rækkehusene, som skal ligge på et 40.000 kvm. stort område bag ved udstykningen Thyras Vænge. Første etape forventes klar til indflytning i august eller september. Foto: Mads Dalegaard

Husene er i gang med at blive bygget, og første etape på seks boliger ventes klar til indflytning i august/september, mens anden etape ligeledes på seks boliger bliver klar i oktober/november. Tredje etape består af otte boliger og ventes klar i løbet af 2022. Huslejen bliver på 9.300 kr.

Det nye område får navnet Lindehaven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce