Annonce
Ugeavisen Vejle

Autokonzept: Ny biludlejningsforretning på Nørremarken

Biludlejningsfirmaet Autokonzept er flyttet ind hos Kasa Biler og Kalle Nielsen på Ellehammervej 4A på Nørremarken. Foto: Flemming Larsen
Biludlejningsforretningen på Ellehammervej 4A udlejer både personbiler og varevogne.
Annonce

Vejle: En ny biludlejningsforretning er åbnet på Nørremarken. Autokonzept Biludlejning, der er åbnet på Ellehammervej 4A, er flyttet ind hos Kasa Biler.

Autokonzept Biludlejning er en afdeling af Værkstedernes Indkøbsforening, som ejes af cirka 900 danske autoværksteder.

- Vi har lige nu 30 biludlejningsforretninger fordelt over alt i landet, det er et antal som stille og roligt vokser, siger Kalle Nielsen, Kasa Biler, der står for Autokonzept Biludlejning i 7100 Vejle og 7120 Vejle Ø.

Annonce

Salg og servicering af biler

Kalle Nielsen er uddannet mekaniker, og har indtil nu solgt brugte biler og lavet service i sin bilforretning Kasa Biler.

- Covid-19 har betydet, at der er blevet mindre at lave. Og derfor takkede jeg ja tak, da jeg blev tilbudt at blive en del af Autokonzept Biludlejning. Det passer fint ind i mit koncept med salg og servicering af biler, siger Kalle Nielsen.

De lokale Autokonzept Biludlejningsforretninger ejes og drives som nævnt af autoværksteder og bilforhandlere fordelt over hele lande. Og hos Vejle-filialen råder man til at begynde med over seks biler i forskellige prisklasser, heraf to varevogne.

- Det antal skulle gerne vokse, nu skal vi lige i gang, siger Kalle Nielsen.

Autokonzept Biludlejning og Kasa Biler har åbent på alle hverdage fra klokken 8 til klokken 16, mens man i weekenderne kan afhente udlejningsbilerne fra klokken 8 til klokken 9, eller efter aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce