Annonce
Ugeavisen Vejle

Bliver 3500 kvadratmeter større: Bauhaus Vejle udvider med drive-in

Bauhaus i Vejle er i fuld gang med at bygge en drive-in, der gør indkøb af store og tunge byggematerialer nemt og effektivt for kunderne. PR-foto
Arbejdet med udvidelsen er netop gået i gang, og hvis alt går som planlagt, forventer byggevarehuset at åbne sin nye drive-in til påske.
Annonce

Vejle: I Vejle oplever Bauhaus en voldsom interesse for store og små gør-det-selv projekter, og såvel private som professionelle kunder efterspørger en mere effektiv måde at købe ind på.

- Når folk skal købe stort ind til diverse byggeprojekter, forventer de, at indkøbet forløber hurtigt og effektivt uden besvær. Udover at en drive-in opfylder det ønske, kan vi nu også tilbyde langt flere produkter, og vores kunder kan derfor se frem til en drive-in med alt, der skal til for at bygge et hus fra a-z, fortæller Carsten Pedersen, varehuschef i Bauhaus Vejle, i en pressemeddelelse.

Annonce

Effektiv drive in-afdeling

Drive in-afdelingen giver både private og professionelle kunder mulighed for at køre bilen indenfor og læsse varerne direkte i traileren, inden de kører til kassen.

- Konceptet gør det meget nemmere og hurtigere for kunderne at handle store og lidt grovere materialer som eksempelvis træ, gipsplader og sække med cement. Varerne er større, og derfor er indkøbsvognen skiftet ud med bil og trailer, forklarer varehuschefen.

Rundt om Bauhaus

  • Udvidelsen af Bauhaus i Vejle er på 3500 kvadratmeter, hvilket betyder, at byggevarehuset i alt bliver på 14.500 kvadratmeter.
  • Den nye drive-in åbner umiddelbart før påske.
  • Bauhaus er Nordens største kæde af byggevarehuse med 18 byggevarehuse i Danmark.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at et stort udvalg af træ og andre byggematerialer kombineret med hurtig og effektiv ekspedition især vil tiltrække flere erhvervskunder.

Annonce

Naboer med lange åbningstider

Som forbipasserende måske har bemærket, kommer den nye drive-in ikke til at ligge i umiddelbar forlængelse af det eksisterende byggevarehus.

- Vi har fået mulighed for at købe nabogrunden, hvor vores drive-in kommer til at ligge som nabo til det Bauhaus, vi kender. Fælles for de to adresser er åbningstiden fra klokken 7 til 20 alle dage, siger Carsten Pedersen.

Bauhaus har ikke ønsket at oplyse, hvad byggeriet beløber sig til. /larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce