Annonce
Ugeavisen Vejle

Mød nye unge mennesker over et måltid

Onsdag 25. april indbydes der til stor fællesspisning for unge i Spinderihallerne. Pressebillede

Onsdag 25. april holdes en stor fællesspisning for unge i Spinderihallerne.

Annonce

Vejle: Onsdag 25. april indbydes der til stor fællesspisning for unge i kampen mod ensomhed. Fællesspisningen foregår i Spinderihallerne og har til formål at samle ensomme unge, der har svært ved relationer.

Under måltidet spiller Vejle Ungdoms Big Band. Bagefter åbnes der op for aktiviteter som bow tag, en slags høvdingebold bare med bue og pil, brætspil og samtalesalon. Aktiviteterne skal hjælpe de unge med at få tungen på gled.

Næsten hver fjerde dansker savner nogen at spise med. Oftest sætter unge mellem 15 og 25 år sig ufrivilligt til bords alene.

- Med "Unge Spiser Sammen" skaber vi et sted, hvor de unge kan slappe af, møde nye unge og forhåbentligt udvikle nye venskaber. Mange af de unge, vi ser, savner fællesskab med andre. Netop spisearrangementet onsdag 25. april kan være den ramme, som gør, at de kommer afsted og møder andre, opfordrer Marianne Neerholt fra Spor18 Ungerådgivning.

Annonce

- Vildt fedt

Opgøret med ensomhed er omdrejningspunktet for "Unge Spiser Sammen", som for fjerde år i træk arrangeres af ungeorganisationerne Ventilen, Værket, Spor18 og Ungdomspræsteriet i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole og Vejle Bibliotekerne. Nordea Fonden og Madfællesskaberne står igen bag finansieringen. De forrige fællesspisninger har været velbesøgte med over 240 deltagende alt i alt.

- Jeg synes, at det var vildt fedt at være med til fællesspisning. Det er fedt, at man kan komme og møde en masse nye og forskellige mennesker, og det er hyggeligt at spise sammen, erindrer den 18-årige SOSU-studerende, Christina, som har deltaget i de forrige fællesspisninger.Elever fra fødevareuddannelserne på Syddansk Erhvervsskole står for måltidet, chicken masala.

Fællesspisningen er kl. 18-19, men allerede kl. 17-18 er der mulighed for brætspil eller en rundvisning i Spinderihallerne.Efter måltidet, kl. 19-21 kan man kaste sig ud i bow tag-battle, eller møde Ungehuset Værket, snakke med Ventilen Vejle, mv.Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding, men man kan dog tilmelde sig på danmarkspisersammen.dk. Der er 150 pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce