Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenser ny næstformand i plastindustrien

Claus Lykke, Vejle, er ny næstformand i plasindustrien. PR-foto
Claus Lykke, administrerende direktør i Primo Danmark, er Plastindustriens nye næstformand. Han vil blandt andet  arbejde for at skabe fokus på plastmaterialets positive egenskaber..
Annonce

Vejle: Claus Lykke, adm. direktør i Primo Danmark A/S, er indtrådt som næstformand for Plastindustrien. Han efterfølger Chresten Bruun, Vice President Operations i LEGO Group, som har været næstformand siden generalforsamlingen 2017. Han fortsætter som medlem af bestyrelsen.

Claus Lykke har været adm. direktør i Primo Danmark siden 2015 og blev medlem af Plastindustriens bestyrelse i maj 2019.

- Som bestyrelsesmedlem har jeg i det forløbne år deltaget aktivt i arbejdet og haft fornøjelse af at indgå i et tæt samarbejde med Plastindustriens  sekretariat og  bestyrelsesmedlemmer. Derfor fandt jeg det interessant, da jeg blev opfordret til at stille op til posten som næstformand, fortæller Claus Lykke i en pressemeddelelse.

Han slår på, at plastbranchen står overfor en række spændende opgaver, som han ser frem til at bidrage til.

- Det være sig plasten og plastbranchens image, den grønne omstilling, digitaliseringen og fremtidens arbejdskraft blot for at nævne nogle, siger Claus Lykke.

Annonce

Vil arbejde for plastbranchens image

Særligt plastens image optager Claus Lykke, og et stort fokusområde i arbejdet som næstformand bliver at profilere plastbranchen som mere interessant end alternativerne når f.eks. unge talenter står overfor valg af uddannelse og karriere.

- Jeg tror ikke, vi alene gennem information, tilbud og andre initiativer kan tiltrække de mange nye talenter til branchen og de forskellige uddannelsesretninger. Men ved at sikre det bedst mulige image for branchen, herunder forståelsen af plastens egenskaber og fortræffeligheder, branchens evne til at ville forandre, tænke grønt og være funderet på et højt teknologiske niveau, vil det kunne skabe de indtryk, der tiltrækker den nødvendige positive opmærksomhed, siger Claus Lykke, der tilføjer, at han håber han kan være med til at skabe lyst og vilje til, at mange flere vælger en uddannelse med relation til plastbranchen, så man får de bedste betingelser for adgang til fremtidens arbejdskraft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce