Annonce
Ugeavisen Vejle

Virus er løs: Bidsk Chicago-blues i Bygningen

Kent Thomsen står i front for sine tre blueskompagnoner, The Delta Grinders, når deres første koncert leveres i Bygningen søndag 11. oktober. PR-foto: Frank Nielsen
Annonce

Vejle: Virussen er løs i Vejle igen - bluesvirussen.

Det sker i Bygningen, hvor Kent Thomsen søndag 11. oktober leverer sin første koncert i Danmark med det nye band, han har skrabet sammen, Kent T. & The Delta Grinders. Kvartetten består udover guitarist og bandleder Kent Thomsen af Henrik Hansen på mundharpe, Morten Husted på bas og Ib Krause-Kjær på trommer.

Bandet var allerede i marts på programmet hos bluesforeningen Crossroads, men man måtte dengang aflyse på grund af coronavirus.

Annonce

Indædt og bidsk

Setuppet hos Kent T. & The Delta Grinders er "en ordentlig spandfuld sange, hvor stilen er mean, old, dirty, rotten Chicago-blues. Endnu mere low-down, indædt, bidsk og nede på jorden end nogensinde", som det lyder i pressemeddelelsen.

Der synges på engelsk, og musikken er især inspireret af blueslegender som Muddy Waters, Howlin’ Wolf og Sonny Boy Williamson.


Ikke så meget pis, bare blues. Fra dengang mor var dreng, og far havde hår. Råt for usødet og uden filter eller lydpotte.

Fra pressemeddelelsen


Koncerten skulle som sagt have været afviklet i marts, og nu prøver man så igen med overholdelse af alle retningslinjer for at hindre spredning af coronavirus.

Det er derfor en glad Crossroads-formand, Peter Buhl, der byder ind med oktobers første blueskoncert:

- The show on must go on! Vi er alle glade, for vi synes det bli’r så fedt.

Koncerten holdes i Store Sal og begynder klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce