Bjarke går efter at snuppe førstepladsen igen: 'Jeg er oppe imod nogle af de allerbedste, så på dagen skal vi stå knivskarpt'
Bjarne Jeppesen, køkkenchef på Tree Top Restauranten, er en af deltagerne i kokkekonkurrencen "Året Ret med Gris", der er arrangeret af interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer. Foto: Flemming Larsen
Bjarke Jeppesen, køkkenchef på Treetop Restauranten, går op i dyrevelfærd og bæredygtighed. Det blev belønnet sidste år. Sammen med sit team går han igen efter sejren.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfm.dk
Annonce
Bjarne Jeppesen, køkkenchef på Tree Top Restauranten, er en af deltagerne i kokkekonkurrencen "Året Ret med Gris", der er arrangeret af interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer. Foto: Flemming Larsen
Bjarke Jeppesen vandt konkurrencen i 2022 med denne ret, og håber at kunne gøre kunststykket efter. PR-foto