Annonce
- Jeg er fascineret af sushi, fordi det er simpel mad. Dybest set består råvarerne af ris og fisk; det betyder, at man ikke kan gemme sig bag sin sushi, hvis man er en dårlig sushi-kok, forklarer Anne Lund Pedersen. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Den passionerede kok: - Vi er mere end bar' sushi

Bar' Sushi på Kirketorvet udvider restauranten med 20 pladser. Det sker samtidig med at Vejle får sin sjette sushi-restaurant.

Annonce
  • - Jeg er fascineret af sushi, fordi det er simpel mad. Dybest set består råvarerne af ris og fisk; det betyder, at man ikke kan gemme sig bag sin sushi, hvis man er en dårlig sushi-kok, forklarer Anne Lund Pedersen. Foto: Flemming Larsen
  • Bar' Sushi har et bredt udvalg af sushi, så der er noget for enhver smag. Foto: PR Foto
  • Flemming Larsen
    Jeg går ofte ud at spiser sushi, blandt andet for at blive inspireret. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce