Annonce
Ugeavisen Vejle

Fastelavn er mit navn: Sådan kan du nemt lave nogle lækre vandbakkelser med hindbærskum

Man kan også vælge den klassiske vandbakkelse med flødeskum og marmelade, som vores bedstemødre lavede til fastelavn. Foto: Maden i mit liv
Ofte er det boller af gærdej med fyld af creme eller marmelade og en klat glasur på toppen, vi laver derhjemme til fastelavn. Men hvorfor ikke prøve den klassiske vandbakkelse.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Derfor brager det løs i Vejles midtby fredag aften: Her er fem ting, du skal opleve, inden du går i seng

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fra drukorgie til operahus - en rejse gennem operaens historie

Annonce
Ugeavisen Vejle

Påskekoncert med 100 medvirkende i Vor Frelsers Kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Kendt restauratør-ægtepar fra Vejle sadler om: Vi har ikke råd til at fortsætte som Michelin-restaurant - og jagte stjerne nummer to

Ugeavisen Vejle

Lær at løbe fem kilometer

Ugeavisen Vejle

Find vej og vær med i fællesskabet

Ugeavisen Vejle

Musikalsk foredrag med oste som det ekstra krydderi

Ugeavisen Vejle

Mæ å min Kadett er blevet til Astra, og er i dag en moderne familiebil

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fabelagtige billedbøger med store tanker

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Her flyver vi over fabriksbygningerne

Ugeavisen Vejle

Tømrermester skal fjerne pavillon, der rummede konkursramt grill- og isbod: 'Flere har henvendt sig for at købe bygningen'

Ugeavisen Vejle

Maden i mit liv: Påsken byder også på kage

Annonce