Annonce
Man kan også vælge den klassiske vandbakkelse med flødeskum og marmelade, som vores bedstemødre lavede til fastelavn. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Fastelavn er mit navn: Sådan kan du nemt lave nogle lækre vandbakkelser med hindbærskum

Ofte er det boller af gærdej med fyld af creme eller marmelade og en klat glasur på toppen, vi laver derhjemme til fastelavn. Men hvorfor ikke prøve den klassiske vandbakkelse.
Annonce
  • Man kan også vælge den klassiske vandbakkelse med flødeskum og marmelade, som vores bedstemødre lavede til fastelavn. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Annonce