Frederik vil lære dig at spise mad, der ellers skulle smides ud: Her sætter råvarerne menuen - og så har han planer om flere restauranter
Restauratør Frederik Nørgaard, der onsdag åbnede restaurant i Vejle midtby, har planer om at åbne yderligere otte spisesteder mere. Konceptet er madspild og bæredygtighed.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfm.dk
Annonce
Restaurant Nögens værtinde, Lara Bode, og restaurantchef Mads Kjær glæder sig til at forkæle og overraske gæsterne. Restauranten har ikke noget menukort. Foto: Flemming Larsen
Holdet, der til daglig skal stå i spidsen for Vejles nye restaurant, er Mads Kjær, restaurantchef, Frederik Hyldager, souschef, og Jesper Løbner, køkkenchef. De ses her sammen med Frederik Nørgaard foran restauranten i Orla Lehmannsgade. Foto: Flemming Larsen
Restauratør Frederik Nørgaard, Restaurant Nögen, har planer om at åbne 10 restauranter. Onsdag åbnede restaurant nummer to i Vejle. Foto: Flemming Larsen