Hasse mangler altid medarbejdere - så tog han et usædvanligt initiativ: 'Pladserne blev revet så hurtigt væk, at det kom bag på mig'
Hasse Bonde-Sterup, direktør på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, blev overrasket over, at interessen for idéen blandt de unge er stor. PR-foto
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference inviterer skolernes unge mennesker på kokkeskole. En charmeoffensiv for at få de unge til at interessere sig for kokkefaget.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfm.dk
Annonce
Hasse Bonde-Sterup, direktør på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, blev overrasket over, at interessen for idéen blandt de unge er stor. PR-foto
Ved mandagens undervisning blev der blandt andet fremstillet krabbesuppe. Foto: Flemming Larsen
Både Julia Holme og Mikkel Kromann, begge 13 år, er overbeviste om, at de godt kunne finde på at gå ind i kokkebranchen. Foto: Flemming Larsen
Victor Hesselbjerg og Marius Grinderslev, begge 15 år, laver mad derhjemme et par gange om ugen. De finder også kokkefaget interessant. Foto: Flemming Larsen
Underviseren, kok Mikael Skipper, er overrasket over den store interesse, de unge skoleelever viser for kokkefaget. Foto: Flemming Larsen