Selv om Michelin-kokken Bjarke Jeppesen kort forinden var kommet hjem til Fyn, var jobtilbuddet fra Munkebjerg Hotel for spændende til at han kunne sige nej.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Bjarke Jeppesen er ny køkkenchef på Treetop Restauranten, og er kommet til Vejle med sin egen madstil. Foto: Jesper Rais -
Bjarke Rais ses her sammen med sit nye team på Treetop Restauranten, der som et af sine mål går efter den eftertragtede Michelin-stjerne. Foto: Jesper Rais -
- Jeg tror, at der på min første arbejdsdag var spejdere til stede udsendt af Michelin-guiden. Men det er ikke noget, jeg går så meget op i, omvendt er det da en af ambitionerne for både drengene og jeg, at vi en dag kan skrue skiltet op på muren ved hovedindgangen, siger Bjarke Jeppesen. Foto: Jesper Rais -
Den gastronomiske madstil er blevet anderledes, efter Bjarke Jeppesen er tiltrådt som køkkenchef på Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel. Det betyder, at Michelin-stjernen igen er kommet i fokus. Foto. Jesper Rais -
-
Treetop Restauranten -
-