Annonce
Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

- Pølser har altid fascineret mig

En pølse skal serveres med føl'se, og det gør du bedst, når den er hjemmelavet. Det kræver måske lidt øvelse at håndtere tarmen, men - som slagtermester Holger sagde: Der er noget mytologisk ved det.
Annonce
  • Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
  • Pølserne kan eventuelt ryges. Du kan også pochere dem. Under alle omstændigheder er det godt at tilsætte lidt bacon til farsen, det giver nemlig fin røgsmag og et godt bid. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce