Vejles brødmager Simon Clemens starter igen som selvstændig, og sammen med Madindustrien vil han holde smagsaftner, der huskes.
Copy link address
Michelle Madsen michm@vafo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Simon Clemens springer atter ud som selvstændig, og han har fået Madindustrien med på en idé. Sammen med sin ven og køkkenchef for Madindustrien, Bjørn Nielsen, vil de holde gastronomiske events, som prikker til smagsløgene. Foto: Morten Pape -
Vejles brødmand har lært meget fra tiden som indehaver af Brød & Co. - Det vigtigste jeg har lært er, at Vejle er tro. Når først vejlenserne har valgt en slagter, en bank eller frisør, holder de ved i dem. Det kan noget, for det giver dig også mulighed for at lave fejl, siger han. Foto: Morten Pape -
Madindustriens selskabslokaler danner ramme om smagsaftener. Foto: Morten Pape -
- Vi har fokus på at lave mad baseret på gode råvarer, siger Bjørn Nielsen, køkkenchef i Madindustrien. Foto: Morten Pape