Annonce
Dekorativ tager forretten sig ud,  blandt andet med kartoffel som ingrediens. Foto: Søren Gammelmark
Ugeavisen Vejle

Skal give den én på kartoflen: 12 gourmetkokke dyster i Vejle

Food Innovation House i Vejle lægger hus til, når Kartoffelprisen 2020 skal uddeles. Madkonkurrencen kan ses live.
Annonce
  • Dekorativ tager forretten sig ud,  blandt andet med kartoffel som ingrediens. Foto: Søren Gammelmark
  • En hovedret, hvor kartoflen fylder meget behøver ikke være kedelig. Foto: Søren Gammelmark
  • Desserten har kokken også sagt kartoffel til. Foto: Søren Gammelmark
  • Per Mandrup, Culinary Institute by Vejle Erhverv, er positiv overrasket over niveauet hos især unge hjemkundskabselever. Foto: Søren Gammelmark
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce